Venezia a promovat în Serie A după o pauză de 19 ani, reuşind să câştige barajul de promovare. Chiar dacă nu a împlinit încă 16 ani, Luca Popa va evolua la formaţia Primavera a Veneziei. Cotat de site-ul Transfermarkt la 10.000 de euro, Luca Popa a fost dorit insistent de FCSB, dar a preferat să meargă în Italia, acolo unde va fi cel de-al 8-lea român din Serie A.

Luca Popa va juca la Venezia

Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
19/09/2021 LA 20:51
Jucătorul român este considerat lider de generaţie, fiind crescut de CSM Oradea. Este internaţional U16 al României, iar acum are şansa de a se dezvolta într-un campionat foarte puternic.
Dacă în sezonul 2015-2016 Venezia era în liga a patra din Italia, acum a reuşit promovarea în Serie A după aproape 20 de ani, ţinând cont că sezonul 2001-2002 este ultimul în care noua formaţie a românului a evoluat pe prima scenă.
Popa a evoluat în ultimul sezon în liga a treia din România, la CAO Oradea. Se pare că jucătorul român nu va face doar act de prezenţă, iar acesta ar putea beneficia de antrenamente numeroase cu jucătorii din lotul echipei mari. În urmă cu un an, Luca Popa ar fi putut ajunge la Inter, acolo unde a făcut un stagiu în academia actualei campioane din Serie A.
Luca Popa se alătură altor 7 jucători care evoluează în Serie A: Ionuţ Radu (Inter), Vlad Chiricheş (Sassuolo), Radu Drăguşin (Juventus), Ştefan Radu (Lazio), Louis Munteanu (Fiorentina), Răzvan Marin (Cagliari) şi Andrei Mihăilă (jucător ce a fost recent transferat de Genoa la doar 16 ani).
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
16/09/2021 LA 16:46
Serie A
Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou
15/09/2021 LA 07:31