Venezia a promovat în Serie A după o pauză de 19 ani, reuşind să câştige barajul de promovare. Chiar dacă nu a împlinit încă 16 ani, Luca Popa va evolua la formaţia Primavera a Veneziei. Cotat de site-ul Transfermarkt la 10.000 de euro, Luca Popa a fost dorit insistent de FCSB, dar a preferat să meargă în Italia, acolo unde va fi cel de-al 8-lea român din Serie A.

Luca Popa va juca la Venezia

Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
ACUM 6 ORE
Jucătorul român este considerat lider de generaţie, fiind crescut de CSM Oradea. Este internaţional U16 al României, iar acum are şansa de a se dezvolta într-un campionat foarte puternic.
Dacă în sezonul 2015-2016 Venezia era în liga a patra din Italia, acum a reuşit promovarea în Serie A după aproape 20 de ani, ţinând cont că sezonul 2001-2002 este ultimul în care noua formaţie a românului a evoluat pe prima scenă.
Popa a evoluat în ultimul sezon în liga a treia din România, la CAO Oradea. Se pare că jucătorul român nu va face doar act de prezenţă, iar acesta ar putea beneficia de antrenamente numeroase cu jucătorii din lotul echipei mari. În urmă cu un an, Luca Popa ar fi putut ajunge la Inter, acolo unde a făcut un stagiu în academia actualei campioane din Serie A.
Luca Popa se alătură altor 7 jucători care evoluează în Serie A: Ionuţ Radu (Inter), Vlad Chiricheş (Sassuolo), Radu Drăguşin (Juventus), Ştefan Radu (Lazio), Louis Munteanu (Fiorentina), Răzvan Marin (Cagliari) şi Andrei Mihăilă (jucător ce a fost recent transferat de Genoa la doar 16 ani).
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
ACUM 9 ORE
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28