Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Posibila vânzare a lui Lukaku declanșează revoluția la Inter! Fanii au luat foc și îi acuză pe șefi

Nicu Savin

Publicat 05/08/2021 la 09:00 GMT+3

Inter a câștigat titlul în Serie A în sezonul trecut, dar echipa care a realizat această performanță pare să se destrame. Plecare lui Conte și vânzarea lui Hakimi la PSG ar putea fi completate de o despărțire de Romelu Lukaku, golgheterul echipei. Fanii nerrazzurrilor nu mai suportă situația și au afișat un banner imens la sediul clubului, acuzând conducerea că nu-și respectă promisiunile.

Lukaku - Juventus-Inter - Coppa Italia 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Oficialii lui Inter au declarat în repetate rânduri că Romelu Lukaku este netransferabil în această vară și au refuzat o primă ofertă de la Chelsea pentru belgian.
Londonezii sunt însă foarte insistenți și au plusat, iar atacantul pare tentat să accepte să se întoarcă pe Stamford Bridge, fiind ademenit cu un salariu uriaș. Presa italiană a scris că Lukaku i-a înștiințat deja pe șefii clubului că vrea să plece, iar acest lucru pare doar o chestiune de zile, mai ales că suma încasată de Inter ar rezolva o bună parte a problemelor financiare.
Suporterii nu sunt însă de acord cu politica clubului și au decis să pună piciorul în prag. Un grup de fani au afișat un banner uriaș la sediul clubului, amintindu-le șefilor că nu își respectă promisiunile făcute.
"Atenție! Promisiunile trebuie respectate", s-a putut citi pe bannerul afișat de fanii nerrazzurrilor.
Nu este prima dată când suporterii campioanei Italiei protestează la adresa conducerii în această vară. După plecarea lui Antonio Conte aceștia au afișat mai multe mesaje prin care îi acuzau pe șefii de pe Meazza.

Inter îl vrea pe Duvan Zapata în locul lui Lukaku

Cei de la Inter sunt conștienți că Lukaku va fi greu de păstrat și au întocmit deja o listă cu potențiali înlocuitori, pentru a domoli furia fanilor. Primul pe această listă este Duvan Zapata. Columbianul a impresionat la Atalanta în ultimele 3 sezoane și este considerat înlocuitorul perfect pentru Lukaku, în cazul în care belgianul va pleca în cele din urmă. Zapata are 30 de ani și este cotat la 33 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Tranzacția ar putea fi una mai complexă. Mai exact, dacă Lukaku va ajunge la Chelsea, iar Zapata la Inter, locul columbianului în atacul Atalantei ar urma să fie luat de Tammy Abraham, un jucător pe care Tuchel nu va mai miza în sezonul viitor, iar campioana Europei vrea să-l vândă sau să-l folosească la schimb.
În afară de Zapata, Inter mai cercetează și varianta Joaquin Correa, atacantul lui Lazio, pe care Simone Inzaghi îl cunoaște foarte bine și pe care și l-ar dori din nou sub comandă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo