O campanie a echipei AS Roma în social-media este deja un posibil scenariu de film. Prin "Football Cares", așa cum a fost denumită această inițiativă, gruparea din capitala Italiei a ajutat deja la găsirea a 12 copii dispăruți.
Cum se derulează această campanie? De fiecare dată când romanii semnează cu un jucător, videoclipul însoțitor prezintă și imagini cu copii dispăruți, pentru a crește gradul de conștientizare a căutării lor.
Serie A
Vlahovic, mai bun decât Haaland în viziunea președintelui Federației Sârbe: "Este mai complet"
ACUM O ORĂ
Cel mai recent caz este al unui copil polonez, prezentat în videoclipul clubului care a anunțat realizarea transferului lui Eldor Shomurodov. Copilul a fost găsit apoi în siguranță și bine. Videoclipurile altor jucători care au ajutat la căutarea copiilor dispăruți sunt cele realizate la transferurile lui Chris Smalling, Tammy Abraham și Rui Patrício.
Formația pregătită de Jose Mourinho a perfectat 5 transferuri în această vară. Pe lângă Eldor Shomurodov, Tammy Abraham și Rui Patrício au mai fost aduși Matian Vina și Roger Ibanez. În total, AS Roma a plătit aproape 90 de milioane de euro, în tentativa de a reveni în Top 4 în Serie A și, implicit, în Liga Campionilor. În ultimul sezon, clubul a terminat doar pe locul 7, motiv pentru care evoluează doar în Conference League în acest an competițțional.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png
Serie A
La ce echipă a ajuns portarul Ionuț Radu? Luni va fi la antrenament!
IERI LA 13:44
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
30/06/2022 LA 14:57