Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa din Italia anunță că Ștefan Radu continuă la Lazio și din sezonul următor

Romeo Ene

Publicat 15/02/2022 la 20:05 GMT+2

Fundașul Ștefan Radu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Lazio pe încă un sezon, anunță presa din Italia.

Stefan Radu, Lazio 2020-2021 (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Fundașul central de 35 de ani este unul dintre cei 7 jucători de la Lazio ale căror contracte expiră la finalul acestui sezon, iar Ștefan Radu va continua la echipa de pe locul 6 din Serie A, conform La Repubblica.
Așadar, fundașul ar fi semnat deja prelungirea contractului pe încă un sezon, nemairămânând decât ca anunțul oficial să fie făcut. Radu evoluează la Lazio de aproape 14 ani, din vara lui 2008, însă în acest sezon a evoluat destul de puțin pentru echipa lui Sarri.
Doar 6 meciuri a jucat Radu pentru italieni în sezonul 2021-2022, fiind infectat cu covid la începutul sezonului.
Transferat de la Dinamo, Radu este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei Lazio din istoria clubului, 418. Fotbalistul român a cucerit de trei ori Cupa Italiei şi de trei ori Supercupa Italiei în tricoul lui Lazio.
CITEȘTE ȘI:
După 13 ani petrecuți la club, Ștefan Radu s-ar fi putut despărți de Lazio vara trecută, el fiind dorit de Inter, unde ar fi colaborat cu fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi: "Este un exemplu! Nu cred că un alt jucător aflat în locul său ar fi făcut aceeași alegere", a spus Matteo Materazzi, fratele lui Marco Materazzi, legendă a fotbalului italian, pentru Corriere dello Sport.
Cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Ștefan Radu a dorit în schimb să continue la Lazio, fiind mulțumit de legătura pe care o are cu clubul. Conform presei italiene, Radu a avut un salariu mai mic față de 1,5 milioane de euro pe an, suma pe care o încasa în sezonul trecut la Lazio.
Ștefan Radu este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, după ce a depășit recordul deținut de Giuseppe Favalli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo