Tehnicianul i-a antrenat atât pe Dennis Man, cât și pe Valentin Mihăilă la Parma, iar primul dintre ei era pe lista antrenorului pentru un posibil transfer în Serie A.
D'Aversa fusese adus în vară, însă înfrângere din ultima etapă cu Torino, scor 1-2, pe teren propriu, a fost decisivă în vederea demiterii antrenorului. Mai mult decât atât, echipa sa avea o serie de 5 meciuri consecutive fără victorie, dintre care ultimele 3, înfrângeri.
Fundașul român de 19 ani, Radu Drăgușin, era un element important în echipa lui D'Aversa și rămâne de văzut dacă următorul technician îi va acorda în continuare credit.
Serie A
Deja campion al României, Adiță Păun a sărbătorit titlul Milanului pe stadion și în piața Domului
ACUM 2 ORE


D'Aversa a rezistat câteva luni la Sampdoria

Tehnicianul a stat pe banca Sampdoriei 24 de partide, având un bilanț de 7 victorii, 5 rezultate de egalitate și 12 eșecuri.
Decizia Sampdoriei a venit cu doar o zi înainte de meciul din deplasare cu Juventus, din optimile Cupei Italiei.
Citește și:
Sampdoria se află pe locul 15, cu 20 de puncte după 22 de etape, având un avans de 4 puncte față de primul loc retrogradabil, ocupat de echipa lui Răzvan Marin, Cagliari.
Dennis Man era dorit de fostul tehnician al echipei sub formă de împrumut, dar, în condițiile actuale, transferul are șanse mici de reușită.
Agentul lui Dennis Man confirmase interesul clubului la care este legitimat și Radu Drăgușin, explicând, însă, că nu se pune problema unui transfer definitiv.
'Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man... Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem", a declarat impresarul fotbalistului, potrivit ProSport.
În schimbul fostului jucător de la FCSB, oficialii Sampdoriei erau dispuși să trimită la Parma doi jucători. Potrivit site-ului Clubdoria46, este vorba despre Nicola Murru și Ernesto Torregrossa, prin a căror mutare pe Ennio Tardini genovezii încearcă să reducă pretențiile financiare ale echipei din Serie B.
Serie A
Un fotbalist uriaş, în faţa celor mai tari fani din Serie A. Anunţul preşedintelui Salernitanei
IERI LA 06:35
Serie A
Ibrahimovic i-a dedicat titlul din Serie A lui Mino Raiola: "M-ar fi sfătuit să fur și mai mulți ban
23/05/2022 LA 10:52