Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, anunțat titular pentru duelul cu Juventus! Ce își dorește fundașul pentru sezonul următor

Bianca Dumitru

Publicat 19/03/2022 la 15:57 GMT+2

Criticat dur după înfrângerea cu Inter, Radu Drăgușin a fost rezervă în partida cu Sassuolo. Jurnaliștii din Italia anunță că românul va fi titular pentru Salernitana în duelul cu Juventus, meci programat duminică, de la ora 16:00.

Radu Drăgușin și Lautaro Martinez în Inter - Salernitana

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a fost criticat dur de presa din Italia după ce echipa sa a fost învinsă de Inter cu scorul de 5-0. În următoarea etapă din Serie A, cu Sassuolo, românul a rămas pe banca de rezerve, nefiind trimis pe teren niciun minut pentru prima dată după o serie de 5 partide în care a fost integralist.
Pentru Salernitana urmează duminică, de la ora 16:00, meciul cu Juventus, contând pentru a 30-a etapă din Serie A. Înaintea partidei, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au anunțat că Radu Drăgușin va fi titular în echipa lui Davide Nicola.
Conform sursei citate, românul va juca în centrul apărării alături de Fazio, urmând a avea misiunea de a-i bloca pe Dusan Vlahovic și Moise Kean. Dacă va reuși o evoluție bună, fundașul de 20 de ani va putea să-i convingă pe torinezi să-l păstreze la echipă în următorul sezon, când i se încheie împrumutul la Salernitana.
Echipa lui Radu Drăgușin este pe ultimul loc în clasamentul din Serie A, cu 16 puncte obținute în 27 de meciuri, în timp ce Juventus ocupă a patra poziție, cu 56 de puncte.
Citește și:

"Se gândește doar să meargă bine cu Salernitana!"

Înaintea duelului dintre Juventus și Salernitana, agentul lui Drăgușin a vorbit despre situația românului. Florin Manea a explicat faptul că această partidă va fi ca un test pentru Radu, care își dorește să revină la Torino și să fie folosit de Allegri în următoarea stagiune.
"A mai jucat o dată contra lui Juventus, în tricoul Sampdoriei. Sper să îl văd în teren. Este conștient că va trebui să dea totul, chiar dacă are un respect profund pentru culorile 'bianconeri'. Radu se gândește doar să meargă bine cu Salernitana. Va fi un test bun pentru el.
Dusan Vlahovic, în ciuda faptului că este atât de tânăr, este deja un jucător foarte important. Este foarte puternic, nu va fi ușor să-l oprească. Am vorbit despre acest lucru cu el, dar mi-a spus că abia așteaptă duelul. Îi plac foarte mult aceste provocări.
În vară se va întoarce la Juventus, apoi vom vorbi despre viitorul lui la club. Radu are mereu în vedere culorile lui Juventus. Este echipa pe care a ales-o și la care dorește să evolueze în viitorul apropiat.
Calea pe care o urmează este excelentă. Ne-am propus vreo 20 de jocuri și am ajuns la 18. Scopul său este să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil", a spus Florin Manea, potrivit tuttojuve.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo