Radu Drăgușin este jucătorul lui Juventus din 2018, când a fost transferat pentru 2,1 milioane de euro. În acest sezon, fundașul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat la Sampdoria și apoi la Salernitana, urmând ca la finalul stagiunii să revină la Torino.
Impresarul fotbalistului a anunțat că acesta ar putea pleca de la Juventus în această vară. Potrivit lui Florin Manea, un club dintr-un campionat de top al Europei se află pe urmele lui Drăgușin.
Această echipă, pe care agentul nu a dezvăluit-o, este dispusă să plătească 8 milioane de euro în schimbul fundașului, care nu ar spune 'nu' unui transfer într-o altă ligă importantă de pe continent.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
ACUM 7 ORE
"Juventus i-a dat bani ca să prelungească înțelegerea, Sampdoria l-a bagat, Salernitana l-a băgat. Toți sunt slabi, ia antrenorul care-l critică și spune că e imobil e deștept?
Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o țară puternică, din Top 5. Îl vor cluburi cu bani. Înainte să semneze cu Juventus am avut 6 oferte scrise.
Un scouter de la Monaco mi-a zis că România are un jucător care poate juca la nivel înalt. Acela e Drăgușin. Are 19 ani, are timp să fie mai mobil. Radu știe ce are de făcut, sunt foarte mulțumit de el. La 19 ani are 20 de meciuri în Serie A", a declarat Florin Manea pentru GSP.
Citește și:

"Drăgușin va fi stâlpul echipei naționale!"

Impresarul lui Drăgușin a vorbit la începutul acestei luni despre viitorul fotbalistului. Agentul a explicat faptul că, cel mai probabil, torinezii vor alege să-l mai împrumute un sezon, dar că aceștia nu vor să-l vândă, cel puțin nu pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro.
În plus, Florin Manea s-a arătat convins că în următorii ani Radu Drăgușin va deveni unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei naționale a României, urmând să valoreze 40-50 de milioane de euro.
"Radu Drăgușin va fi, 15 ani de acum înainte, stâlpul echipei naționale. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut din muncă, seriozitate și inteligență.
Acum, dacă ne uităm pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dar dacă ne uităm la evaluarea celor de la Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dau. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane", a declarat Florin Manea.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29
Fotbal
Lider surpriză în lupta pentru trofeul Golden Boy 2022! Drăgușin, printre nominalizați
16/06/2022 LA 05:58