Radu Drăgușin este jucătorul lui Juventus din 2018, când a fost transferat pentru 2,1 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, fundașul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat la Sampdoria și apoi la Salernitana, urmând ca în această vară să revină la Torino.
După o stagiune în care a jucat sub formă de împrumut la două echipe din Serie A, Drăgușin ar putea pleca din nou de la Juventus în următoarea perioadă, unele voci vorbind chiar despre un transfer definitiv.
Jurnalistul Nicolo Schira a anunțat joi seară că românul este dorit de Parma, club la care mai sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
ACUM 21 ORE
Echipa care evoluează în Serie B ar fi interesată să-l împrumute pe Radu Drăgușin, însă este greu de crezut că Juventus îl va trimite pe fundaș la o echipă din eșalonul secund, în condițiile în care impresarul fotbalistului a anunțat că ar exista și alte oferte.
Citește și:

Radu Drăgușin, în negocieri cu un club din Premier League

La jumătatea lunii iunie, agentul fundașului a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu un club din campionatul Angliei. Florin Manea a spus că are și oferte din Bundesliga pentru Radu Drăgușin, o decizie urmând a fi luată în scurt timp.
"Avem contacte avansate cu un club din Premier League pentru Radu. Nu e, însă, vorba despre Nottingham Forest. Dacă va exista însă interes și din această direcție, vom analiza fiecare variantă.
În plus, sunt în derulare niște discuții și din Bundesliga. Zilele următoare vom vedea ce soluție alegem", a spus Florin Manea pentru Playsport.
Impresarul lui Drăgușin a vorbit la începutul lunii mai despre viitorul fotbalistului, explicând faptul că, cel mai probabil, torinezii vor alege să-l mai împrumute un sezon, dar că aceștia nu vor să-l vândă, cel puțin nu pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro.
Fotbal
Lider surpriză în lupta pentru trofeul Golden Boy 2022! Drăgușin, printre nominalizați
16/06/2022 LA 05:58
Premier League
Radu Drăgușin, "în negocieri avansate" cu un club din Premier League! Anunțul impresarului
14/06/2022 LA 14:45