Juventus a insistat să-l păstreze pe Radu Drăgușin, iar fundașul de 19 ani a semnat în primăvara acestui an un nou contract cu gruparea torineză, valabil până în 2025. Drăgușin este foarte apreciat la Juventus și este considerat un fotbalist de mare viitor, care ar urma să devină o piesă de bază după ce Bonucci și Chiellini vor agăța ghetele în cui.
Până atunci însă. șansele lui Drăgușin de a prinde prea multe minute la Juventus sunt reduse, deoarece pe lângă cei doi fundași ai naționalei Italiei, Allegri îi mai are la dispoziție pe Matthijs de Ligt și Daniele Rugani. Din cauza ultimului dintre ei, fanii binaconerrilor s-au revoltat, aceștia considerând că Drăgușin este mai bun și el ar trebui păstrat în lotul pentru acest sezon.
Românul este conștient că în această perioadă a carierei sale este foarte important să joace constant și este hotărât să plece la o echipă unde ar avea mai multe șanse.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 18 ORE

Radu Drăgușin vrea să plece de la Juventus

Conform calciomercato.com, Juventus nu se opune plecării lui Drăgușin, dar agreează numai varianta unui împrumut. Torinezii nu vor să ia în calcul posibilitatea ca echipa la care va merge Drăgușin să aibă o opțiune de cumpărare.
Potrivit sursei citate, Drăgușin este dorit în egală măsură de 3 cluburi din Serie A. Cele mai mari șanse de a ajunge la o înțelegere cu Juventus le are Cagliari, existând deja discuții preliminare în acest sens. Dacă ar ajunge în Sardinia, Drăgușin ar urma să fie coleg cu Răzvan Marin.
Sassuolo și Genoa sunt celelalte două formații interesate de român, astfel că sunt șanse mari ca împrumutul acestuia să fie oficializat în următoarele zile.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
23/01/2022 LA 21:59