Răzvan Marin a contribuit la revenirea echipei sale pe terenul celor de la Sampdoria, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Cagliari. Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Gabbiadini, iar Cagliari a restabilit egalitatea în minutul 55, prin Gaiola.
Faza a plecat de la Răzvan Marin, care a recuperat mingea de la jumătatea terenului, iar în urma unui sprint, l-a găsit perfect pe Alessandor Deiola. Cu toate acestea, Deiola a avut nevoie de două șuturi pentru a marca, astfel încât mijlocașul român nu a fost creditat cu pasă decisivă.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55

Radu Drăgușin și Răzvan Marin au jucat în Sampdoria-Cagliari

În minutul 71, Cagliari a preluat conducerea, în urma reușitei lui Pavoletti, obținând toate cele trei puncte. Partida s-a încheiat cu cartonașul roșu al lui Candreva, primit în minutul 90+1.
De partea cealaltă, Radu Drăgușin a fost introdus de D’Aversa în minutul 51 al întâlnirii.
În primele 20 de etape din Serie A, Răzvan Marin a jucat în 19 partide și a reușit 3 pase de gol, în timp ce Drăgușin a bifat 11 partide în tricoul Sampdoriei.
În ciuda acestei victorii, Cagliari rămâne pe loc de retrogradare. Echipa lui Răzvan Marin se află pe locul 18, cu doar 13 puncte, în timp ce Sampdoria stă ceva mai bine. După 20 de etape, echipa lui Radu Drăgușin se află pe locul 15, cu 20 de puncte.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Turkish Süper Lig
Informații de ultimă oră despre viitorul lui Moruțan și Cicâldău! Unde pot ajunge cei doi români
27/04/2022 LA 15:14