Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, aproape de a rămâne în Serie A! Cu ce club se află în negocieri

Bianca Dumitru

Publicat 17/06/2022 la 19:24 GMT+3

Răzvan Marin a retrogradat cu Cagliari, la finalul sezonului recent încheiat, în Serie B. Românul are șanse de a continua, însă, în Serie A, fiind dorit la Empoli, cu care a început negocierile.

Răzvan Marin (Cagliari)

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin a fost transferat de Cagliari în 2021 pentru 10 milioane de euro, după ce a petrecut un an sub formă de împrumut în Serie A. În sezonul recent încheiat, românul a adunat 37 de apariții în tricoul italienilor pentru care a reușit un gol și 6 pase decisive.
Cagliari a retrogradat, însă, în Serie B, iar Marin este aproape de a se despărți de echipă. Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, mijlocașul de 26 de ani are șanse mari de a continua în Serie A.
Răzvan Marin este dorit, printre altele, de Empoli, echipă care s-a clasat pe locul 14 la finalul stagiunii 2021/22 și care se va despărți în această vară de mijlocașul Kristjan Asllani.
În locul lui, șefii lui Empoli l-ar vrea pe Marin, care mai are contract cu Cagliari până în 2024. Suma cerută în schimbul românului este de circa 10 milioane de euro, dar cei de la TMW au notat că cele două cluburi ar putea ajunge la un acord asupra unui împrumut, cu drept ulterior de cumpărare definitivă.
"Răzvan Marin vrea să rămână în Serie A și e gata să semneze cu Empoli. Negocierile au început", au anunțat jurnaliștii din Italia.
Citește și:

Răzvan Marin a fost în atenția lui Inter

Răzvan Marin ar putea face un pas și mai mare în carieră. Mijlocașul român, care se află de două sezoane la Cagliari, le-ar fi atras atenția celor de la Inter Milano, care ar vrea să-i obțină transferul în perioada de mercato din vară.
Potrivit unui anunț din aprilie al presei din Italia, chiar dacă nu a strălucit la Cagliari, Răzvan Marin este om de bază în echipa lui Walter Mazzari, iar Simone Inzaghi îl consideră o variantă foarte bună pentru linia mediană a lui Inter.
Conform jurnaliștilor din Italia, oficialii lui Inter nu vor să plătească în schimbul lui Marin o sumă care să se ridice la nivelul cotei sale de piață (14 milioane de euro), dar ar fi dispuși să-l ofere la schimb pe Sebastiano Esposito, care este împrumutat în această stagiune la Basel.
În plus, pe urmele lui Răzvan Marin s-ar fi aflat în ultimele luni și Salernitana, ai cărei patroni ar fi făcut din român o prioritate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo