Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin va juca și la anul în Serie A! Cagliari ar putea încasa 7 milioane de € pe mijlocaș

Nicu Savin

Publicat 26/06/2022 la 17:04 GMT+3

Răzvan Marin a retrogradat cu Cagliari, dar va continua să joace în Serie A și în sezonul viitor. Presa din Sardinia anunță că Empoli l-a luat sub formă de împrumut pentru un an și va avea o opțiune de transfer definitiv, în valoare de 10 milioane de €.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin nu va rămâne la Cagliari, formație care a retrogradat în Serie B. Mijlocașul român a avut evoluții peste media echipei sarde și mai multe cliuburi din Serie A s-au interesat de transferul său. Conform publicației L'Unione Sarda, Empoli a obținut împrumutul internaționalului român pentru sezonul viitor.
Cagliari ar fi dorit să-l vândă acum definitiv, dar Empoli a preferat varianta unui împrumut cu opțiune de cupărare. Astfel, dacă vor fi mulțumiți de Marin, toscanii vor trebui să achite 7 milioane de € în schimbul său, în vara anului viitor. Sursa citată anunță că totul este perfectat și în următoarele zile va veni și anunțul oficial.
Citește și:

Răzvan Marin va juca la Empoli în sezonul viitor

Răzvan Marin a jucat la Cagliari din 2020, când a fost mai întâi împrumutat și mai apoi cumpărat definitiv de la Ajax, pentru 10 milioane de €. În cei doi ani petrecuți la clubul din Sardinia, Răzvan Marin a jucat 76 de partide în Serie A și Cupa Italiei, reușind 4 goluri și 12 pase decisive.
Românul a fost un punct fix în linia mediană a celor de la Cagliari, indiferent de ce antrenor a pregătit echipa. În sezonul trecut, Marin a ratat numai două meciuri în Serie A, după ce în precedentul lipsise la un singur joc.
Empoli a terminat pe locul 14 în stagiunea trecută din Serie A, neavând emoții cu retrogradarea pe final. Formația toscană a fost condusă în sezonul trecut de Aurelio Andreazzoli, dar acesta a fost înlocuit în această vară de Paolo Zanetti, care a stat pe banca Veneziei în ultimii doi ani.
Răzvan Marin va fi primul jucător român care ajunge la Empoli. Fabian Himchischi și Tudor Zbârcea au trecut pe la fomația toscană în trecut, dar niciunul nu a ajuns să joace pentru echipa mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo