Răzvan Marin nu va rămâne la Cagliari, formație care a retrogradat în Serie B. Mijlocașul român a avut evoluții peste media echipei sarde și mai multe cliuburi din Serie A s-au interesat de transferul său. Conform publicației L'Unione Sarda, Empoli a obținut împrumutul internaționalului român pentru sezonul viitor.
Cagliari ar fi dorit să-l vândă acum definitiv, dar Empoli a preferat varianta unui împrumut cu opțiune de cupărare. Astfel, dacă vor fi mulțumiți de Marin, toscanii vor trebui să achite 7 milioane de € în schimbul său, în vara anului viitor. Sursa citată anunță că totul este perfectat și în următoarele zile va veni și anunțul oficial.
Citește și:
Serie A
Răzvan Marin, aproape de a rămâne în Serie A! Cu ce club se află în negocieri
17/06/2022 LA 16:24

Răzvan Marin va juca la Empoli în sezonul viitor

Răzvan Marin a jucat la Cagliari din 2020, când a fost mai întâi împrumutat și mai apoi cumpărat definitiv de la Ajax, pentru 10 milioane de €. În cei doi ani petrecuți la clubul din Sardinia, Răzvan Marin a jucat 76 de partide în Serie A și Cupa Italiei, reușind 4 goluri și 12 pase decisive.
Românul a fost un punct fix în linia mediană a celor de la Cagliari, indiferent de ce antrenor a pregătit echipa. În sezonul trecut, Marin a ratat numai două meciuri în Serie A, după ce în precedentul lipsise la un singur joc.
Empoli a terminat pe locul 14 în stagiunea trecută din Serie A, neavând emoții cu retrogradarea pe final. Formația toscană a fost condusă în sezonul trecut de Aurelio Andreazzoli, dar acesta a fost înlocuit în această vară de Paolo Zanetti, care a stat pe banca Veneziei în ultimii doi ani.
Răzvan Marin va fi primul jucător român care ajunge la Empoli. Fabian Himchischi și Tudor Zbârcea au trecut pe la fomația toscană în trecut, dar niciunul nu a ajuns să joace pentru echipa mare.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04