Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a cerut să nu fie titular, azi, la Juventus! Portughezul vrea cu orice preț să se transfere

Nicu Savin

Publicat 22/08/2021 la 19:32 GMT+3

Juventus va debuta în noul sezon din Serie A în deplasare cu Udinese, dar Cristiano Ronaldo va începe pe banca de rezerve. Conform presei italiene, aceasta a fost dorința starului portughez, deoarece își dorește să se transfere în această vară.

Cristiano Ronaldo - Barcellona-Juventus Trofeo Gamper 2021

Credit imagine: Getty Images

Zvonurile legate de un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo în această vară au fost nenumărate, dar atât Juventus cât și jucătorul au insistat că nu se pune problema de o despărțire.
Torinezii încep în această seară o nouă aventură sub comanda lui Max Allegri, iar așteptările sunt foarte mari, după ce în stagiunea trecută echipa a dezamăgit. Primul meci va fi în deplasare cu Udinese, dar la afișarea echipelor de start fanii au fost uimiți.
Cristiano Ronaldo este doar rezervă, lucru aproape imposibil de imaginat în condițiile în care portughezul nu este accidentat. Reputatul jurnalist de la Sky Sports Italia, Fabrizio Romano, notează că însuși Ronaldo l-a rugat pe Allegri să nu-l folosească, deoarece își dorește să se transfere în această perioadă de mercato.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus

Vice-președintele lui Juventus, Pavel Nedved, a vorbit înainte de duelul de la Udine despre netitularizarea lui CR7. Cum era de așteptat, poziția "Bătrânei Doamne" e una care îndeamnă la calm, torinezii susținând în continuare că portughezul va rămâne la Torino până la finalul sezonului, când îi expiră actualul contract.
"Am decis împreună ca Ronaldo să nu fie în primul "11". E o chestie normală, Cristiano va rămâne", a spus fostul mare mijlocaș.
În cazul în care Cristiano își dorește cu adevărat să plece de la Juventus, clubul nu ar fi deloc interesat să-l rețină cu forța. Ronaldo are deja 36 de ani și încasează un salariu uriaș. În plus, contractul său expiră în vara anului viitor, i-ar lusitanul ar putea pleca gratis la o altă echipă. În schimb, bianconerrii pot obține acum o sumă importatnă în schimbul său, doar că până în prezent nu au primit o ofertă oficială pe numele golgheterului portughez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo