Zvonurile legate de un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo în această vară au fost nenumărate, dar atât Juventus cât și jucătorul au insistat că nu se pune problema de o despărțire.
Torinezii încep în această seară o nouă aventură sub comanda lui Max Allegri, iar așteptările sunt foarte mari, după ce în stagiunea trecută echipa a dezamăgit. Primul meci va fi în deplasare cu Udinese, dar la afișarea echipelor de start fanii au fost uimiți.
Cristiano Ronaldo este doar rezervă, lucru aproape imposibil de imaginat în condițiile în care portughezul nu este accidentat. Reputatul jurnalist de la Sky Sports Italia, Fabrizio Romano, notează că însuși Ronaldo l-a rugat pe Allegri să nu-l folosească, deoarece își dorește să se transfere în această perioadă de mercato.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus

Vice-președintele lui Juventus, Pavel Nedved, a vorbit înainte de duelul de la Udine despre netitularizarea lui CR7. Cum era de așteptat, poziția "Bătrânei Doamne" e una care îndeamnă la calm, torinezii susținând în continuare că portughezul va rămâne la Torino până la finalul sezonului, când îi expiră actualul contract.
"Am decis împreună ca Ronaldo să nu fie în primul "11". E o chestie normală, Cristiano va rămâne", a spus fostul mare mijlocaș.
În cazul în care Cristiano își dorește cu adevărat să plece de la Juventus, clubul nu ar fi deloc interesat să-l rețină cu forța. Ronaldo are deja 36 de ani și încasează un salariu uriaș. În plus, contractul său expiră în vara anului viitor, i-ar lusitanul ar putea pleca gratis la o altă echipă. În schimb, bianconerrii pot obține acum o sumă importatnă în schimbul său, doar că până în prezent nu au primit o ofertă oficială pe numele golgheterului portughez.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23