Romelu Lukaku a revenit la Chelsea în această perioadă de mercato, iar transferul belgianului a fost unul care a creat câteva controverse.
Londonezii au achitat 115 milioane de euro celor de la Inter pentru transferul atacantului, reprezentând un record. Lukaku a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea, dar și din istoria Seriei A.
În cadrul unei conferințe de presă, Simone Inzaghi și-a exprimat regretul cu privire la plecare atacantului belgian de la formația sa.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
"A fost o plecare neașteptată, nu a fost planificată. Eu, Marotta și Ausilio am încercat să-l convingem, dar băiatul a fost foarte sincer. Înțeleg de ce este atât de apreciat de toată lumea, a venit la mine cu multă educație și mi-a spus că Chelsea este visul său. Și că alegerea a fost făcută. Împreună cu directorii am discutat între noi, dar el decisese deja. Acum Zdeko a sosit și va mai sosi un alt atacant", a spus Inzaghi.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203581.png

Ultrașii lui Inter, mesaj dur pentru Lukaku

Ultrașii lui Inter Milano din grupul Curva Nord i-au transmis un mesaj lui Lukaku în care îl condamnă pentru că a acceptat oferta englezilor din Premier League. Suporterii au distrus inclusiv un graffiti care îl ilustrează pe Lukaku, în tricoul lui Inter.
"Dragă Romelu, ne-am fi așteptat la un comportament diferit din partea ta, mai onest și transparent. Chiar dacă te-am protejat și te-am primit la noi ca și cum ai fi un fiu de-al nostru, ai dovedit că ești ca toți ceilalți: ai îngenuncheat pentru bani!
Îți dorim tot ce e mai bun, chiar dacă lăcomia nu plătește întotdeauna. Acum suntem uniți în aceeași direcție, și pentru că altfel mesajul, chiar și pentru cei care rămân este clar. Capul jos și munciți. Inter este înaintea oricui și a orice", au scris suporterii pe Facebook.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06