Romelu Lukaku a revenit la Chelsea în această perioadă de mercato, iar transferul belgianului a fost unul care a creat câteva controverse.
Londonezii au achitat 115 milioane de euro celor de la Inter pentru transferul atacantului, reprezentând un record. Lukaku a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea, dar și din istoria Seriei A.
În cadrul unei conferințe de presă, Simone Inzaghi și-a exprimat regretul cu privire la plecare atacantului belgian de la formația sa.
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
IERI LA 09:03
"A fost o plecare neașteptată, nu a fost planificată. Eu, Marotta și Ausilio am încercat să-l convingem, dar băiatul a fost foarte sincer. Înțeleg de ce este atât de apreciat de toată lumea, a venit la mine cu multă educație și mi-a spus că Chelsea este visul său. Și că alegerea a fost făcută. Împreună cu directorii am discutat între noi, dar el decisese deja. Acum Zdeko a sosit și va mai sosi un alt atacant", a spus Inzaghi.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203581.png

Ultrașii lui Inter, mesaj dur pentru Lukaku

Ultrașii lui Inter Milano din grupul Curva Nord i-au transmis un mesaj lui Lukaku în care îl condamnă pentru că a acceptat oferta englezilor din Premier League. Suporterii au distrus inclusiv un graffiti care îl ilustrează pe Lukaku, în tricoul lui Inter.
"Dragă Romelu, ne-am fi așteptat la un comportament diferit din partea ta, mai onest și transparent. Chiar dacă te-am protejat și te-am primit la noi ca și cum ai fi un fiu de-al nostru, ai dovedit că ești ca toți ceilalți: ai îngenuncheat pentru bani!
Îți dorim tot ce e mai bun, chiar dacă lăcomia nu plătește întotdeauna. Acum suntem uniți în aceeași direcție, și pentru că altfel mesajul, chiar și pentru cei care rămân este clar. Capul jos și munciți. Inter este înaintea oricui și a orice", au scris suporterii pe Facebook.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21