Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Soarta lui Ionuț Radu, decisă de Inter după gafa din meciul cu Bologna! Agentul portarului român a făcut marele anunț

Irina Aldea

Publicat 29/04/2022 la 16:42 GMT+3

Ionuț Radu trece prin cel mai greu moment al carierei, după gafa din meciul Bologna - Inter, încheiat cu scorul de 2-1. Agentul goalkeeperului român a vorbit despre viitorul fotbalistului și a dezvăluit că Inter se va despărți de el.

Ionuț Radu

Credit imagine: Getty Images

Inter a ratat ocazia de a reveni pe prima poziție în Serie A, fiind învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de Bologna, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 20-a din Serie A, disputată miercuri seară. Bologna a obținut victoria în finalul jocului, prin Nicola Sansone, care a înscris în minutul 81, profitând de o gafă incredibilă a portarului Ionuț Radu, titular în premieră în actuala ediție a campionatului italian.
Acum, soarta portarului român la Inter Milano pare pecetluită. În orice caz, șansele ca goalkeeperul să fi fost păstrat de milanezi erau mici, însă după eroarea incredibilă din meciul cu Bologna au scăzut enorm. În contextul în care la Inter va ajunge un alt portar, Andre Onana de la Ajax, Ionuț Radu se va despărți de milanezi. Acesta a fost și anunțul agentului lui Radu.
CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu, ca și plecat de la Inter, anunță agentul fotbalistului

"Viitorul sau? Probabil că drumurile cu Inter se vor separa. Nerazzurrii l-au luat deja pe Onana. Nici acest lucru nu l-a ajutat din punct de vedere psihologic", a spus Oscar Damiani într-un interviu acordat Tuttosport. "Nu trebuie să existe justificări sau scuze: cel mai important mesaj este că Ionuț este foarte puternic. Se va ridica", a adăugat impresarul goalkeeperului român.
La finalul meciului cu Bologna, internaționalul român a fost devastat, conștient că eroarea sa o poate costa pe Inter titlul. Câțiva coechipieri au mers pentru a-l consola și a-l proteja de camerele tv care voiau să îi surprindă supărarea. Deși, în general, relațiile dintre portari sunt foarte apropiate, Handanovic l-a ignorat total pe român.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo