Ciprian Tătărușanu a semnat cu Milan acum doi ani, dar a fost clar de la bun început că va fi doar a doua opțiune pentru Stefano Pioli. În primul sezon, românul a fost rezerva lui Donnarumma, iar în stagiunea recent încheiată a stat mereu în umbra lui Mike Maignan.
Totuși, Tătărușanu a jucat câteva meciuri importante (6 în Serie A și 3 în Champions League), când Maignan a fost accidentat. Astfel, portarul român a avut o contribuție însemnată la cucerirea titlului de către Milan, penalty-ul apărat în fața lui Lautaro Martinez în "Derby della Madonnina" rămânând un punct de referință al sezonului recent încheiat.
Citește și:
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39

Tătărușanu, trecut pe linie moartă la AC Milan

Deși a demonstrat că poate fi un om de bază atunci când se apelează la el, cei de la Milan caută să cumpere un alt goalkeeper. Primul pe listă este Thomas Strakosha, jucătorul lui Lazio. În cazul în care mutarea se va materializa, Tătărușanu ar deveni al 3-lea portar al campioanei Italiei și plecarea sa de pe San Siro s-ar putea produce curând.
Jurnaliștii de la direttagoal.it lansează o variantă surprinzătoare privind viitorul lui Tătărușanu, despre care se spune că ar putea reveni în Liga 1, la FCSB.
"Românul şi-ar putea încheia cariera acolo unde a început-o cu adevărat,unde a început să joace la nivel înalt: la FCSB", notează sursa citată.
E greu de crezut însă că Tătărușanu va reveni în România în condițiile în care el mai are un an de contract cu Milan, iar salariul său este unul mult superior față de ceea ce se câștigă în fotbalul autohton. Nu ar fi exclus ca românul să fie tentat să schimbe clubul, dar cota sa este încă una bună și cu siguranță va prefera să evolueze tot în străinătate. Există și varianta ca Tătărușanu să accepte statutul de al 3-lea portar și să rămână încă un sezon la Milan, iar anul viitor să semneze din postura de jucător liber cu un alt club.
Ajuns la 34 de ani, Tătărușanu a jucat numai în străinătate în ultimii 8 ani. Fiorentina, Nantes, Lyon și AC Milan sunt cele 4 cluburi la care a evoluat fostul titular de la echipa națională a României.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
IERI LA 14:57