Paulo Dybala s-ar putea despărți în această vară de Juventus, fotbalistul nefiind de acord cu oferta pe care a primit-o pentru a-și prelungi contractul. Presa din Italia notează că pe urmele argentinianului se află, printre altele, Inter, care ar fi luat deja legătura cu reprezentanții argentinianului.
Conform celor de la Gazzetta dello Sport, șefii campioanei Italiei i-ar fi propus un contract pe 5 ani, cu un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon. Directorul celor de la Inter, Beppe Marotta, nu a confirmat zvonurile, spunând că este normal să se discute despre transferul lui Dybala la diferite cluburi, dar că milanezii nu au nevoie de un atacant, fiind mulțumiți cu jucătorii pe care îi au în acel departament.
"Dybala ar fi o țintă pentru multe cluburi și noi suntem cu ochii pe evoluția pieței, dar în acest moment sunt satisfăcuți cu ceea ce avem și vrem să le arătăm respectul nostru atacanților care fac deja o treabă foarte bună pentru Inter", a spus Marotta, citat de Football-Italia.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
17/05/2022 LA 08:50
Presa din Spania notează că Paulo Dybala se află în atenția celor de la Barcelona, dar că atacantul de 28 de ani este dorit și de Tottenham, care ar fi, conform publicației spaniole As, în pole position pentru transfer.
Potrivit unei declarații făcute recent de Paulo Dybala, o hotărâre ar urma să fie luată în martie, fotbalistul urmând a purta noi negocieri cu cei de la Juventus în următoarele luni.
"Nu am nimic de dovedit (n.r. cu privire la un nou contract).Clubul a decis să discutăm în februarie sau martie. Sunt aici și sunt disponibil pentru a juca și a-mi ajuta colegii pe teren", a spus Dybala, citat de Fabrizio Romano.
Citește și:

Dybala a pus punct negocierilor cu Juventus

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon. În ultimele luni, oficialii 'Bătrânei Doamne' au negociat o prelungire a înțelegerii cu fotbalistul de 28 de ani și se părea că cele două părți s-ar fi înțeles după ce clubul i-ar fi oferit un salariu cu 3 milioane de euro mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent.
Dybala ar fi urmat să primească 10 milioane de euro pe an, sumă pentru care ar fi fost de acord să rămână la Juventus. Lucrurile au degenerat, însă, iar jurnalistul argentinian Cesar Luis Merlo a anunțat că fotbalistul nu-și va mai prelungi contractul.
Conform sursei citate, italienii s-ar fi răzgândit și i-ar fi oferit un salariu mai mic lui Dybala, care a refuzat oferta și a decis să pună punct negocierilor. Atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro s-ar fi hotărât astfel să plece de la echipă, fiind dispus să discute cu echipele interesate de transferul lui.
Argentinianul se află în ultimele 6 luni de contract, astfel că poate negocia cu orice club își dorește, urmând a semna din postura de jucător liber de contract la finalul acestui sezon.
Paulo Dybala a fost transferat de Juventus în 2015, de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro.
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26
Serie A
Paulo Dybala s-a decis unde va juca în următoarele sezoane! Anunțul jurnaliștilor italieni
04/05/2022 LA 06:23