Transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea este doar o chestiune de timp. Conform jurnaliștilor de la Sky Sports, atacantul belgian a efectuat deja prima parte a vizitei medicale și urmează ca în scurt timp să-și pună semnătura pe un contract care se va întinde pe 5 sezoane.
Inter va încasa 115 milioane de € în schimbul belgianului, suma care va deveni de departe cea mai mare primită vreodată de campioana Italiei pe un jucător. Zlatan Ibrahimovic era primul în acest top, transferul său la Barcelona aducând în vistieria nerrazzurrilor 70 de milioane de € în 2009.

Mesajul ultrașilor lui Inter pentru Romelu Lukaku

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Ultrașii lui Inter Milano din grupul Curva Nord i-au transmis un mesaj lui Lukaku în care îl condamnă pentru că a acceptat oferta englezilor din Premier League. Suporterii au distrus inclusiv un graffiti care îl ilustrează pe Lukaku, în tricoul lui Inter.
"Dragă Romelu, ne-am fi așteptat la un comportament diferit din partea ta, mai onest și transparent. Chiar dacă te-am protejat și te-am primit la noi ca și cum ai fi un fiu de-al nostru, ai dovedit că ești ca toți ceilalți: ai îngenuncheat pentru bani!
Îți dorim tot ce e mai bun, chiar dacă lăcomia nu plătește întotdeauna. Acum suntem uniți în aceeași direcție, și pentru că altfel mesajul, chiar și pentru cei care rămân este clar. Capul jos și munciți. Inter este înaintea oricui și a orice", au scris suporterii pe Facebook.
De asemenea, transferul lui Lukaku reprezintă un record absolut și pentru Chelsea privind suma de transfer. Cel mai scump jucător care a ajuns vreodată pe Stamford Bridge până la Lukaku era Kai Havertz, care a costat-o pe campioana Europei 80 de milioane de € în vara trecută.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06