Ajuns în această vară la Galatasaray, Alexandru Cicâldău s-a făcut rapid remarcat. Românul a reușit câteva prestații bune în tricoul turcilor, acestea aducându-l în atenția mai multor cluburi importante din Europa.
Chiar dacă s-a vorbit mai mult despre un posibil transfer al lui Olimpiu Moruțan, jurnaliștii turci au anunțat în această săptămână că fostul jucător de la Universitatea Craiova se află în vizorul celor de la Atalanta. Informația a fost făcută publică la postul de televiziune Tele 1, ulterior fiind anunțată pe rețelele de socializare de o grupare a fanilor celor de la Galatasaray.
Suporterii echipei lui Fatih Terim s-au arătat încântați de interesul italienilor pentru Cicâldău, scriind că echipa care evoluează în grupele Champions League ar trebui să plătească între 20 și 30 de milioane de euro în schimbul românului.
Fotbal
Arabii au luat o decizie în privința lui Cicâldău! Ce se va întâmpla cu el la finalul acestui sezon
IERI LA 16:23

Cât vrea Galatasaray în schimbul lui Cicâldău

La finalul lunii octombrie, jurnaliștii turci de la site-ul sporx.com au anunțat că fostul mijlocaș al Universității Craiova este dorit de câteva echipe de top din Italia. În aceste condiții, oficialii grupării 'Cim Bom Bom' au început să se gândească la suma de bani pe care o vor în schimbul lui Cicâldău.
Românul are în contract o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, însă turcii sunt dispuși să negocieze cu toate cluburile care vor fi dispuse să plătească mai mult de 10 milioane de euro pentru mijlocașul de 24 de ani.
Alexandru Cicâldău, cotat de site-ul transfermarkt.com la 9 milioane de euro, a reușit 3 goluri și un assist în primele 18 meciuri disputate după transferul de la Universitatea Craiova la Galatasaray. Mijlocașul are contract cu turcii până în 2026.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Turkish Süper Lig
Cicâldău, misiune dificilă după revenirea la Galatasaray! Cu ce nume mare s-ar putea duela
21/10/2022 LA 12:44
Fotbal
Cicâldău, prezentat oficial la noua sa echipă! Mesajul transmis de român la plecarea de la Galata
27/08/2022 LA 14:12