Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fotbalist uriaş, în faţa celor mai tari fani din Serie A. Anunţul preşedintelui Salernitanei, după salvare

Alex Masgras

Publicat 25/05/2022 la 09:35 GMT+3

Edinson Cavani se află pe lista celor de la Salernitana, după ce echipa a reușit în acest sezon să se mențină în Serie A. Atacantul uruguayan își încheie înțelegerea cu Manchester United, iar în această vară va putea semna din postura de jucător liber de contract.

La coreografia della Salernitana, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Edinson Cavani este dorit de Salernitana, echipă care a reușit să se salveze de la retrogradare în acest sezon de Serie A. După ce a întâmpinat mai multe dificultăți în ultimul an, echipa se află pe drumul cel bun, iar președintele clubului este pregătit să facă o mutare de răsunet în această vară.
Edinson Cavani își încheie contractul cu Manchester United în luna iunie, iar atacantul din Uruguay va putea semna din postura de jucător liber de contract în această vară. Danilo Iervolino, președintele clubului, vrea să răsplătească fanii pentru modul în care au susținut echipa în acest sezon.
Pe lângă Edinson Cavani, Salernitana a pus ochii și pe Marko Arnautovic, fostul atacant al celor de la West Ham, care a evoluat în ultimul sezon la Bologna:
"Salernitana merită Serie A pentru fanii săi, care ne-au susținut necondiționat. Voi spune două nume care par imposibile, dar dacă sunt posibile și sunt pe placul antrenorului, voi încerca să semnez cu ei: Edinson Cavani, cel care a lăsat amintiri de neuitat în această regiune și Marko Arnautovic, cel care întruchipează fotbalul războinicilor", a declarat Iervolino.
Pe lângă cei doi fotbaliști, Iervolino vrea să îl convingă și pe Franck Ribery, ajuns la 39 de ani, să continue la Salernitana pentru încă un sezon.
Citește și:

Edinson Cavani, sezon modest la Manchester United

Ajuns la 35 de ani, Edinson Cavani nu a avut parte de cel mai reușit sezon pe Old Trafford. Într-o stagiune marcată de mai multe accidentări, atacantul uruguayan a evoluat în 20 de partide pentru United în toate competițiile, reușind să înscrie de două ori și să ofere o pasă de gol, ambele în Premier League.
picture

Newcastle – Man United 1-1. Edinson Cavani înscrie golul egalizator pe St. James Park

Cavani a ajuns pe Old Trafford în octombrie 2020, din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat contractul cu PSG. În Italia, Cavani a mai evoluat la Palermo și Napoli, iar pentru echipa din urmă a marcat 104 goluri în 138 de partide.
Napoli și Salernitana sunt din regiunea Campania, în sudul Italiei, iar Danilo Iervolino își dorește foarte mult să îl revadă pe Cavani în Serie A, dar de această dată în tricoul vișiniu al celor de la Salernitana.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo