Edinson Cavani este dorit de Salernitana, echipă care a reușit să se salveze de la retrogradare în acest sezon de Serie A. După ce a întâmpinat mai multe dificultăți în ultimul an, echipa se află pe drumul cel bun, iar președintele clubului este pregătit să facă o mutare de răsunet în această vară.
Edinson Cavani își încheie contractul cu Manchester United în luna iunie, iar atacantul din Uruguay va putea semna din postura de jucător liber de contract în această vară. Danilo Iervolino, președintele clubului, vrea să răsplătească fanii pentru modul în care au susținut echipa în acest sezon.
Pe lângă Edinson Cavani, Salernitana a pus ochii și pe Marko Arnautovic, fostul atacant al celor de la West Ham, care a evoluat în ultimul sezon la Bologna:
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
IERI LA 14:57
"Salernitana merită Serie A pentru fanii săi, care ne-au susținut necondiționat. Voi spune două nume care par imposibile, dar dacă sunt posibile și sunt pe placul antrenorului, voi încerca să semnez cu ei: Edinson Cavani, cel care a lăsat amintiri de neuitat în această regiune și Marko Arnautovic, cel care întruchipează fotbalul războinicilor", a declarat Iervolino.
Pe lângă cei doi fotbaliști, Iervolino vrea să îl convingă și pe Franck Ribery, ajuns la 39 de ani, să continue la Salernitana pentru încă un sezon.
Citește și:

Edinson Cavani, sezon modest la Manchester United

Ajuns la 35 de ani, Edinson Cavani nu a avut parte de cel mai reușit sezon pe Old Trafford. Într-o stagiune marcată de mai multe accidentări, atacantul uruguayan a evoluat în 20 de partide pentru United în toate competițiile, reușind să înscrie de două ori și să ofere o pasă de gol, ambele în Premier League.

Newcastle – Man United 1-1. Edinson Cavani înscrie golul egalizator pe St. James Park

Cavani a ajuns pe Old Trafford în octombrie 2020, din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat contractul cu PSG. În Italia, Cavani a mai evoluat la Palermo și Napoli, iar pentru echipa din urmă a marcat 104 goluri în 138 de partide.
Napoli și Salernitana sunt din regiunea Campania, în sudul Italiei, iar Danilo Iervolino își dorește foarte mult să îl revadă pe Cavani în Serie A, dar de această dată în tricoul vișiniu al celor de la Salernitana.
Serie A
Răzvan Marin va juca și la anul în Serie A! Cagliari ar putea încasa 7 milioane de € pe mijlocaș
26/06/2022 LA 14:04
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29