Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou jucător român va evolua în Serie A! Andrei Mihăilă va juca la Genoa

Romeo Ene

Publicat 20/07/2021 la 19:24 GMT+3

Andrei Mihăilă a semnat cu Genoa un contract valabil pe 3 sezoane, potrivit Tuttomercatoweb. La doar 16 ani, mijlocaşul ofensiv român a prins transferul carierei, iar pentru început va evolua la grupele de juniori din cadrul clubului.

L'esultanza del Genoa dopo il gol di Sanabria, Genoa-Lecce, Serie A, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

El i-a convins pe scouterii italienilor că merită o şansă, astfel rămâne de văzut dacă se va impune în următoarele sezoane în Serie A. El se alătură unor jucători tineri români, care evoluează la echipele de juniori ale formaţiilor din Serie A, cum ar fi Zoran Mitrov, Iulius Mărginean (ambii Sassuolo), Suf Podgoreanu (AS Roma), Răzvan Sava (Torino) etc.

Cine este Andrei Mihăilă

Andrei Mihăilă este un mijlocaş ofensiv de doar 16 ani, ce a fost transferat de Genoa de la academia Sport Team din Bucureşti, acolo unde a evoluat ultima dată la echipa U19, deşi nu este în categoria lui de vârstă.
A cochetat des cu naţionalele de juniori ale României, astfel acesta a făcut un pas extrem de important pentru începutul său de carieră. Conform Genoanews1803, "Genoa l-a semnat pe Andrei Mihăilă, un transfer pentru viitor". Pe lângă juniorii menţionaţi anterior, în Serie A mai evoluează Ionuţ Radu, Vlad Chiricheş, Ştefan Radu, Radu Drăguşin, Răzvan Marin şi Louis Munteanu.
De altfel, Ionuţ Radu, portarul lui Inter, a apărat poarta lui Genoa timp de 2 sezoane, între 2018 şi 2020, fiind împrumutat. Acum, Andrei Mihăilă este următorul român care va evolua pentru Genoa şi care are şansa de a deveni un fotbalist important în viitorul mai mult sau mai puţin depărtat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo