El i-a convins pe scouterii italienilor că merită o şansă, astfel rămâne de văzut dacă se va impune în următoarele sezoane în Serie A. El se alătură unor jucători tineri români, care evoluează la echipele de juniori ale formaţiilor din Serie A, cum ar fi Zoran Mitrov, Iulius Mărginean (ambii Sassuolo), Suf Podgoreanu (AS Roma), Răzvan Sava (Torino) etc.

Cine este Andrei Mihăilă

Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
19/09/2021 LA 20:51
Andrei Mihăilă este un mijlocaş ofensiv de doar 16 ani, ce a fost transferat de Genoa de la academia Sport Team din Bucureşti, acolo unde a evoluat ultima dată la echipa U19, deşi nu este în categoria lui de vârstă.
A cochetat des cu naţionalele de juniori ale României, astfel acesta a făcut un pas extrem de important pentru începutul său de carieră. Conform Genoanews1803, "Genoa l-a semnat pe Andrei Mihăilă, un transfer pentru viitor". Pe lângă juniorii menţionaţi anterior, în Serie A mai evoluează Ionuţ Radu, Vlad Chiricheş, Ştefan Radu, Radu Drăguşin, Răzvan Marin şi Louis Munteanu.
De altfel, Ionuţ Radu, portarul lui Inter, a apărat poarta lui Genoa timp de 2 sezoane, între 2018 şi 2020, fiind împrumutat. Acum, Andrei Mihăilă este următorul român care va evolua pentru Genoa şi care are şansa de a deveni un fotbalist important în viitorul mai mult sau mai puţin depărtat.
Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
16/09/2021 LA 16:46
Serie A
Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou
15/09/2021 LA 07:31