AC Milan este foarte aproape de a începe o nouă eră. Deși nu au trecut nici măcar 4 ani de când grupul american Elliot a preluat clubul, italienii ar putea să-și schimbe din nou proprietarul în perioada următoare.
Clubul care este pe locul 1 în clasamentul din Serie A, având un avans de două puncte în fața celor de la Inter, este în atenția celor de la Investcorp, un fond de investiții din Bahrain. Potrivit jurnaliștilor de la Football Italia, negocierile sunt avansate, iar fondul de investiții este "aproape să o preia pe AC Milan".
Suma pe care arabii vor trebui să o plătească pentru a deveni proprietari ai lui AC Milan se ridică la un miliard de euro, și, deși niciunul dintre reprezentanții părților implicate nu a vrut să comenteze negocierile, se pare că acestea sunt într-un stadiu avansat, discuțiile având șanse să se finalizeze în curând.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
După ce tranzacția va avea loc, șefii italienilor vor încerca să facă transferuri importante, prin care să întărească echipa pentru următorul sezon. Potrivit jurnaliștilor din Anglia, una dintre țintele celor de la AC Milan este Raheem Sterling.
Citește și:

Raheem Sterling, dorit de AC Milan

Atacantul de 27 de ani al celor de la Manchester City mai are contract cu echipa lui Pep Guardiola până în 2023, iar în acest moment a pus pe hold negocierile pentru prelungirea înțelegerii sale, fiind concentrat doar pe a-și ajuta clubul să câștige un nou titlu în Premier League și trofeul Champions League.
Conform celor de la Mirror, Sterling este fericit pe Etihad și nu ar avea de gând să plece. Chiar dacă în trecut a vorbit despre posibilitatea de a se transfera cândva în Spania, englezul nu a spus niciodată același lucru despre Italia, iar între reprezentanții săi și cei de la AC Milan nu a existat niciun contact.
În plus, atacantul nu mai ia în considerare ideea de a pleca de la City în viitorul apropiat, fiind mulțumit acum cu faptul că este folosit în mod regulat de Pep Guardiola. Mai mult, antrenorul l-a lăudat în repetate rânduri, considerându-l un jucător cheie al echipei, după ce Sterling s-a remarcat drept unul dintre golgheterii din Premier League.
Potrivit sursei citate, fotbalistul este așteptat să înceapă la finalul acestui sezon negocierile cu Manchester City pentru prelungirea contractului său. În aceste condiții, este aproape imposibil de crezut că AC Milan îi va obține transferul englezului cotat de site-ul transfermarkt.com la 85 de milioane de euro.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46