Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă a debutat la Atalanta în meciul cu Cagliari! Răzvan Marin a fost integralist la oaspeți

Romeo Ene

Actualizat 06/02/2022 la 15:51 GMT+2

Valentin Mihăilă a jucat primele minute pentru Atalanta în partida împotriva lui Cagliari, echipa la care evoluează Răzvan Marin.

Valentin Mihăilă (Atalanta)

Credit imagine: Twitter

Transferat de Atalanta în această iarnă de la Parma, Mihăilă a fost rezervă la partida împotriva lui Cagliari și a intrat pe teren în minutul 72, la scorul de 2-1 pentru echipa lui Răzvan Marin.
El i-a luat locul lui Duvan Zapata, însă nu a reușit să-și ajute echipa să obțină cel puțin un punct din partida cu Cagliari, care a produs surpriza, ținând cont că Atalanta se află pe locul 4, iar trupa lui Mazzarri era înaintea etapei pe locul 18, direct retrogradabil.
Zapata intrase pe teren cu 15 minute înainte, însă vârful columbian a acuzat probleme medicale și a solicitat schimbarea. Partida a fost presărată cu mai multe evenimente interesante, trupa lui Gasperini evoluând în inferioriate numerică din minutul 52, atunci când portarul Musso a fost eliminat.

Atalanta, înfrângere pe teren propriu la debutul lui Mihăilă

Prima repriză a fost lipsită de ocazii importante. Ruslan Malinovsky a avut o șansă importantă în minutul 29, însă șutul său din afara careului a fost respins de portarul Alessio Cragno.
CITEȘTE ȘI:
Atalanta a controlat jocul, însă nu a reușit să își creeze foarte multe oportunități de a deschide scorul. Oaspeții au deschis scorul în mod surprinzător în minutul 50, prin Gaston Pereiro, care a șutat din prima și l-a învins pe portarul Atalantei.
A fost nevoie de consultarea VAR pentru validarea golului, după un presupus henț. La 3 minute de la primirea golului, Atalanta a mai încasat o lovitură. Portarul Juan Musso a fost eliminat direct, după un fault.
Jose Luis Palomino a restabilit egalitatea în minutul 65, după o minge bine plasată cu capul, însă bucuria nu a durat mult pentru gazde. Același Pereiro a făcut dubla 3 minute mai târziu, pentru a stabili scorul final. Mihăilă a intrat pe teren în minutul 72, însă nu a putut contribui la obținerea a cel puțin un punct pentru echipa sa.
Partida a fost prelungită cu 8 minute, însă trupa lui Răzvan Marin a reușit să obțină o victorie foarte importantă în perspectiva salvării de la retrogradare.

Atalanta, lăudată pentru transferul lui Mihăilă

Chiar dacă unele voci au criticat mutarea lui Valentin Mihăilă la Atalanta, mai ales ținând ocnt de problemele de sănătate cu care s-a confruntat românul de la plecarea din Liga 1, există și persoane care consideră că echipa lui Gasperini a fost inspirată atunci când l-a ales.
Gianluca Nani, directorul sportiv care a promovat mai mulți fotbaliști importanți în trecut, printre care se numără și Andrea Pirlo, a spus că achiziția lui Valentin Mihăilă este foarte bună, jucătorul fiind potrivit pentru Atalanta.
"Mihăilă și Boga sunt achiziții excelente. Mihăilă este un jucător foarte bun pentru Atalanta. Cu Boga, nerrazzuri vor avea un jucător cu stil similar cu al lui Gomez, care înscrie și driblează apărările adverse", a comentat italianul pentru postul de radio TMW.
Imediat după transfer, românul a fost inclus pe lista UEFA și va putea juca pentru Atalanta în Europa League. Italienii sunt calificați în 16-imile competiției, unde vor înfrunta Olympiakos, într-o dublă programată pe 17 și 24 februarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo