Lazio este în căutare de jucători! Echipa lui Maurizio Sarri și-a îndreptat atenția către Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma. Ajuns în Italia după ce Parma a plătit 9,1 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova.
În ciuda faptului că Parma a retrogradat în Serie B, evoluțiile lui Valentin Mihăilă au impresionat în Italia, acesta atrăgând atenția unui club important din Serie A precum Lazio. Cu toate acestea, o eventuală sosire a lui Mihăilă nu ar fi ieftină pentru clubul la care evoluează și Radu Ștefan. Kyle J. Krausse, patronul american al celor de la Parma, nu este dispus să îl lase pe Mihăilă să plece pe mai puțin de 20 de milioane de euro.
În vârstă de 21 de ani, Valentin Mihăilă a ajuns în octombrie 2020 la Parma, având contract cu echipa italiană până în iunie 2025. În primul an în Italia, Mihăila a jucat 17 meciuri în tricoul celor de la Parma, marcând 4 goluri.
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
IERI LA 08:31
Valentin Mihăilă nu a jucat în înfrângerea Parmei din Cupa Italiei cu Lecce din acest weekend, acesta fiind în continuare în perioada de refacere, după intervenția chirurgicală suferită în luna mai.
Serie A
Kvaratskhelia e cu adevărat fenomenal! Nici măcar Maradona nu a avut un start atât de bun la Napoli
31/10/2022 LA 08:14
Serie A
Italienii anunță că Allegri va continua la Juventus doar până în vară! Cine ar urma să-l înlocuiască
28/10/2022 LA 12:53