AC Milan se pregătește să câștige lo Scudetto după o pauză de 11 ani. Din 2011 rossonerii nu au mai fost campioni.
Duminică seara, la Verona, pe stadionul ”Marc'Antonio Bentegodi”, milanezii și-au trecut în cont a patra victorie consecutivă și a 14-a partidă la rând fără înfrângere.
Milan a a avut emoții mai ales după ce Davide Faraoni a deschis scorul în minutul 38. ”Diavolul milanez” s-a trezit la timp și a egalat repede. Portughezul Rafael Leao și-a depășit adversarii pe partea stângă ca într-o cursă de 100 de metri, a centrat și l-a lăsat pe Sandro Tonali cu poarta goală. O simplă formalitate pentru optarul milanez. A fost 1-1 la pauză
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Imediat după reluare, în minutul 50, o fază trasă la indigo. Același Tonali servit de Leao și Milan trecea în avantaj. Șansele la titlu creșteau din nou considerabil.
Emoțiile s-au risipit în minutul 87 când Florenzi a marcat cu un șut din interiorul careului și a stabilit scorul final. Junior Messias a avut golul patru în picior, a scăpat singur spre poarta Veronei, dar a trimis peste.

La 180 de minute de lo Scudetto

AC Milan are două puncte avans față de rivala Inter Milano, cu două etape înainte de final, 80 față de 78. Echipa lui Stefano Pioli mai are de jucat cu Atalanta, pe San Siro, și cu Sassuolo, în deplasare și are nevoie cel puțin de patru puncte. Inter are și ea program ușor, deplasare la Cagliari și meci acasă cu Sampdoria. Numai că trupa lui Simone Inzaghi nu mai e la mâna ei, după acel eșec surprinzător, de la Bolgna.
Dacă totul va merge conform planului, până la finalul stagiunii, Milan va câștiga pentru a 19-a oară titlul în Italia. Pentru tehnicianul Stefano Pioli (56 de ani) ar fi însă încununarea carierei și prima competiție majoră câștigată din postura de manager. Munca sa de aproape trei ani, la Milan, a dat roade.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
30/06/2022 LA 14:57