Așteptarea a lua sfârșit pentru suporterii italieni care obișnuiau să meargă pe stadioane înainte de răspândirea coronavirusului. După mai bine de un an de când toate stadioanele au fost închise, iar fotbalul s-a reluat ulterior fără spectatori, a venit și vestea mult așteptată.
Stadioanele din Serie A se vor permite accesul fanilor, însă la o capacitate de maxim 50%. S-a discutat inclusiv de o deschidere până la 75%, dar ideea a fost abandonată într-un final, conform football-italia.net.
Singura condiție de acces este prezentarea unui Green Pass pentru a face dovada istoricului COVID-19.
Serie A
Inter acuză în continuare problemele financiare! Împrumut de peste 400 de milioane de euro
ACUM 3 ORE
Noul sezon din Serie A este programat să înceapă pe 21 august, însă niciun club nu a vândut bilete sau abonamente până acum, din cauza incertitudinilor privind accesul pe stadioane.

ECHIPAMENTELE VERZI AU FOST INTERZISE ÎN SERIE A!

Echipamentele verzi au fost interzise în Serie A, motivul principal fiind culoarea asemănătoare pe care o au cu gazonul.
Federația Italiană de Fotbal a luat mai multe decizii care se vor aplica începând cu sezonul 2022/2023. Cea mai inedită dintre acestea fiind cea de a interzice echipamentele verzi, atât pentru jucătorii de câmp, cât și pentru portari. Se consideră că acestea au o culoare asemănătoare cu gazonul, iar pentru spectatorii care se uită la TV poate fi problematic.
O altă decizie este obligativitatea de a avea o culoare primară pe echipament atunci când se folosesc, în total, mai mult de trei culori.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
IERI LA 21:59
Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35