Așteptarea a lua sfârșit pentru suporterii italieni care obișnuiau să meargă pe stadioane înainte de răspândirea coronavirusului. După mai bine de un an de când toate stadioanele au fost închise, iar fotbalul s-a reluat ulterior fără spectatori, a venit și vestea mult așteptată.
Stadioanele din Serie A se vor permite accesul fanilor, însă la o capacitate de maxim 50%. S-a discutat inclusiv de o deschidere până la 75%, dar ideea a fost abandonată într-un final, conform football-italia.net.
Singura condiție de acces este prezentarea unui Green Pass pentru a face dovada istoricului COVID-19.
Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
IERI LA 16:46
Noul sezon din Serie A este programat să înceapă pe 21 august, însă niciun club nu a vândut bilete sau abonamente până acum, din cauza incertitudinilor privind accesul pe stadioane.

ECHIPAMENTELE VERZI AU FOST INTERZISE ÎN SERIE A!

Echipamentele verzi au fost interzise în Serie A, motivul principal fiind culoarea asemănătoare pe care o au cu gazonul.
Federația Italiană de Fotbal a luat mai multe decizii care se vor aplica începând cu sezonul 2022/2023. Cea mai inedită dintre acestea fiind cea de a interzice echipamentele verzi, atât pentru jucătorii de câmp, cât și pentru portari. Se consideră că acestea au o culoare asemănătoare cu gazonul, iar pentru spectatorii care se uită la TV poate fi problematic.
O altă decizie este obligativitatea de a avea o culoare primară pe echipament atunci când se folosesc, în total, mai mult de trei culori.
Serie A
Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou
15/09/2021 LA 07:31
Serie A
Jose Mourinho a dat recital la meciul cu numărul 1000 al carierei. "A fost o cursă pentru copii"
13/09/2021 LA 13:51