AC Milan a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial faptul că titularul Maignan s-a accidentat la încheietura mâinii stângi și va fi supus miercuri unei intervenții chirurgicale. Până acum, portarul francez al echipei de pe San Siro a fost integralist în toate cele nouă partide din actualul sezon.
Portarul folosit de Pioli în toate partidele oficiale de până acum la AC Milan va fi indisponibil pentru mai multe zile. Conform celor de la Gazzetta dello Sport, Maignan va fi indisponibil între 10 şi 15 zile. Cotidianul italian transmite faptul că Ciprian Tătăruşanu va fi titular în acest interval.
Serie A
Ciprian Tătărușanu, tras pe linia moartă la Milan! Pioli: "Și-a făcut datoria, dar revine Maignan!"
27/11/2021 LA 16:47

Ciprian Tătărușanu va reveni în poarta celor de la AC Milan

"Persistenţa unei simptomatologii dureroase la încheietura mâinii stângi a lui Mike Maignan necesită, după o opinie de specialitate, o artroscopie care va fi efectuată mâine de profesorul Loris Pegoli", anunţă siamolaroma.it.
Ciprian Tătărușanu a fost transferat de AC Milan în luna septembrie a anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro. În primul său sezon la formația din Serie A, fostul portar al României a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a prins doar cinci partide oficiale. În acest moment, cota de piață a portarului în vârstă de 35 de ani este de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate, Trasfermarkt.
Programul echipei AC Milan:
  • 16 octombrie: AC Milan vs Verona (Serie A)
  • 19 octombrie: FC Porto vs AC Milan (Champions League)
  • 23 octombrie: Bologna vs AC Milan (Serie A)
  • 26 octombrie: AC Milan vs Torino (Serie A).
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Serie A
Veste proastă pentru Tătărușanu! Italienii au anunțat când revine Maignan în poarta lui AC Milan
22/11/2021 LA 13:52
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Tătărușanu, dezamăgit de ratarea calificării la baraj! Ce echipă va susține la Mondialul din Qatar
18/11/2021 LA 18:16