Mijlocaşul de 29 de ani a revenit la Inter în această săptămână şi s-a revăzut cu colegii săi, înainte de a fi supus unor teste suplimentare care vor stabili dacă danezul va mai putea juca fotbal la un nivel înalt.
Eriksen a venit la Inter de la Tottenham în ianuarie 2020. Colegii şi oamenii de la club au precizat faptul că danezul este într-o "stare excelentă".
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 10 ORE

Eriksen nu ştie dacă va mai putea juca fotbal

Mijlocaşului de 29 de ani i-a fost implantat un defibrilator pentru a-l ajuta la reglarea bătăilor inimii.
Totuşi, în Serie A nu este permis să evoluezi cu un astfel de dispozitiv, iar acesta ar trebui îndepărtat înainte de a reveni pe teren. Testele suplimentare vor dovedi dacă danezul va mai putea juca fotbal la un nivel înalt.
De altfel, clubul a oferit un comunicat în această dimineaţă cu privire la situaţia lui Eriksen: "În această dimineaţă, Christian Eriksen a venit la Suning Training Center din Appiano Gentile. Mijlocaşul danez, care a fost întâmpinat de manageri, antrenori, colegi de echipă şi tot staff-ul prezent, este bine şi se află într-o stare fizică şi mentală excelentă".
"Eriksen va urma programul de recuperare propus de medicii danezi din Copenhaga, care vor coordona toată activitatea lui, ţinând mereu la curent personalul medical al FC Internazionale Milano", se arată în comunicatul clubului.
Eriksen a ajuns la Inter în ianuarie 2020, iar sezonul trecut a avut un rol decisiv în câştigarea primului titlu după o pauză de 11 ani, înainte de a merge la Euro 2020.
El a fost titular în primul meci al Danemarcei la această competiţie, împotriva Finlandei, dar s-a prăbuşit pe teren în prima repriză, după ce a suferit un stop cardiac.
Ulterior, a stat o săptămână în spital şi cel puţin 6 luni nu va mai putea juca fotbal, însă acest lucru poate fi valabil toată viaţa în funcţie de rezultatele testelor suplimentare pe care le face.
Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
16/09/2021 LA 16:46
Serie A
Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou
15/09/2021 LA 07:31