Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vlad Chiricheș, pe picior de plecare de la Sassuolo! Căpitanul naționalei, ofertat de 2 cluburi din Serie A

Irina Aldea

Publicat 12/06/2022 la 10:26 GMT+3

Vlad Chiricheș ar putea să se despartă în această vară de Sassuolo, însă fundașul român ar urma să rămână în Serie A, asta pentru că 2 cluburi sunt pe urmele lui.

Vlad Chiricheș

Credit imagine: Getty Images

Titular în Serie A la Sassoulo, Vlad Chiricheș mai are contract cu actuala lui echipă până în vara anului viitor, dar s-ar putea despărți de "Neroverdi" încă din această vară. Căpitanul naționalei României nu duce lipsă de oferte, în ciuda gafelor pe care le-a făcut în utlima perioadă.
Fundașul central are posibilitatea de a rămâne în Serie A, dar poate să ia în calcul și o eventuală mutare în campionatul Turciei, acolo und e e dorit de Galatasaray. Din Serie A, Chiricheș este dorit de nou-promovatele Monza și Cremonese. Cea din urmă echipă e cu ochii și pe portarul Ionuț Radu.
CITEȘTE ȘI:

Vlad Chiricheș poate pleca de la Sassuolo, dar rămâne în Serie A

Potrivit TuttoSport, Cremonese și-a făcut deja cunoscut interesul pentru internaționalul român. Șefii trupei din Lombardia vor un fundaș central cu experiență, iar Chiricheș le-a atras atenția, asta pentru că vor să evite retrogradarea sezonul viitor. Cremonese va trebui să se lupte cu Monza pentru semnătura românului, dar și cu Galatasaray.
Sassuolo și-a arătat deja disponibilitatea să ia în calcul oferte pentru Chiricheș, însă niciuo hotărâre nu a fost luată până acum cu privire la cele 3 echipe care au intrat pe fir pentru transferul fundașului central român. Dacă ar alege campionatul Turciei, Chiricheș ar deveni coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Turcii vor ca fotbalistul să ocupe postul de fundaș central dacă brazilianul Marcao va pleca în această vară la Sevilla.
Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, 2,5 milioane de euro e cota de transfer al lui Vlad Chiricheș. Jucătorul în vârstă de 32 de ani mai are contract cu Sassuolo până în 2023. De-a lungul carierei, Chiricheș a mai jucat pentru Napoli, Spurs, Steaua, Pandurii, Curtea de Argeș, Benfica U19 și FC Ardealul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo