Titular în Serie A la Sassoulo, Vlad Chiricheș mai are contract cu actuala lui echipă până în vara anului viitor, dar s-ar putea despărți de "Neroverdi" încă din această vară. Căpitanul naționalei României nu duce lipsă de oferte, în ciuda gafelor pe care le-a făcut în utlima perioadă.
Fundașul central are posibilitatea de a rămâne în Serie A, dar poate să ia în calcul și o eventuală mutare în campionatul Turciei, acolo und e e dorit de Galatasaray. Din Serie A, Chiricheș este dorit de nou-promovatele Monza și Cremonese. Cea din urmă echipă e cu ochii și pe portarul Ionuț Radu.
CITEȘTE ȘI:
Liga Națiunilor UEFA
Marcel Răducanu a dat cu naționala României de pământ! "Generația asta e vai de capul ei!"
16/06/2022 LA 04:34

Vlad Chiricheș poate pleca de la Sassuolo, dar rămâne în Serie A

Potrivit TuttoSport, Cremonese și-a făcut deja cunoscut interesul pentru internaționalul român. Șefii trupei din Lombardia vor un fundaș central cu experiență, iar Chiricheș le-a atras atenția, asta pentru că vor să evite retrogradarea sezonul viitor. Cremonese va trebui să se lupte cu Monza pentru semnătura românului, dar și cu Galatasaray.
Sassuolo și-a arătat deja disponibilitatea să ia în calcul oferte pentru Chiricheș, însă niciuo hotărâre nu a fost luată până acum cu privire la cele 3 echipe care au intrat pe fir pentru transferul fundașului central român. Dacă ar alege campionatul Turciei, Chiricheș ar deveni coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Turcii vor ca fotbalistul să ocupe postul de fundaș central dacă brazilianul Marcao va pleca în această vară la Sevilla.
Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, 2,5 milioane de euro e cota de transfer al lui Vlad Chiricheș. Jucătorul în vârstă de 32 de ani mai are contract cu Sassuolo până în 2023. De-a lungul carierei, Chiricheș a mai jucat pentru Napoli, Spurs, Steaua, Pandurii, Curtea de Argeș, Benfica U19 și FC Ardealul.
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19
Liga Națiunilor UEFA
Victor Pițurcă, devastat după înfrângerea României cu Muntenegru! "Nu pot să cred că au jucat așa!"
15/06/2022 LA 09:39