Juventus a profitat din plin de eșecul surprinzător al Atalantei cu Cagliari și a urcat pentru prima dată după multă vreme pe locul 4 în Serie A, ultimul care duce în grupele Champions League.
Faptul că torinezii au avut o campanie de achiziții excepțională s-a văzut în partida cu Verona. Dusan Vlahovic și Denis Zakaria au fost titlulari la aechipa lui Allegri, iar ambii au reușit să marcheze.
Mai întâi a făcut-o sârbul, în minutul 13, învingându-l pe portarul advers cu o scăriță superbă după o pasă a lui Dybala. Vlahovic a ajuns la cota 18 în acest sezon, numai Lewandowski având mai multe goluri în Top 5 campoionate din Europa.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Citește și:

Vlahovic și Zakaria au marcat la primul meci pentru Juventus

Juventus s-a desprins în repriza secundă grație golului marcat de Zakaria în minutul 61. Elvețianul venit de la Gladach a primit o pasă bună de la Morata a marcat cu un șut sec, stabilind scorul final.
Așadar, Juventus a ajuns la 5 victorii în ultimele 7 partide din Serie A și a urcat pe locul 4. Torinezii sunt la 8 puncte distanță de liderul Inter, campioana en-titre având și un meci în minus, astfel că e prea mult ca echipa lui Allegri să se gândească la titlu. Totuși, ocuparea unui loc de Champions League pare acum o formalitate, deși începutul de sezon a fost dezastruos și fanii se temeau că echipa favorită nu va prinde nici măcar Top 4.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16