Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vlahovic, atacat de conducerea Fiorentinei: "A avut același plan ca Mbappe"

Alex Masgras

Actualizat 01/02/2022 la 23:19 GMT+2

Dusan Vlahovic, cel mai scump transfer al perioadei de transferuri a iernii, a ajuns la Juventus, dar despărțirea sa de Fiorentina nu s-a produs în cei mai buni termeni. Președintele clubului, Rocco Commisso, l-a acuzat pe sârb că s-a gândit numai la bani.

Dusan Vlahovic

Credit imagine: Getty Images

Rocco Commisso, președintele Fiorentinei, îi adresează cuvinte dure lui Dusan Vlahovic. Acesta îl acuză pe atacantul sârb că s-a gândit numai la bani, comparând situația sa cu cea a lui Kylian Mbappe. Chiar dacă le-a adus 81 de milioane de euro în conturi, Commisso nu îl iartă pe Vlahovic, pe care îl acuză că nu a fost onest în negocierile de vara trecută, pentru prelungirea contractului.
"Planul său a fost la fel ca cel al lui Mbappe cu PSG: să plece liber de contract și să câștige bani. Era clar de la bun început că avea o înțelegere cu altcineva. A spus nu fiecărei oferte. Am mers în Anglia de câteva ori, iar el a spus nu de fiecare dată.
Vlahovic voia să rămână până când îi expira contractul și să o distrugă pe Fiorentina. Agenții lui voiau să facă bani pe urma noastră, așa că vânzarea lui acum a fost decizia corectă. Agenții lui sunt niște mincinoși. Am avut o întâlnire bună în noiembrie, iar dimineața următoare așteptam un răspuns pozitiv pentru semnarea contractului. În schimb, ei au cerut dublu", acuză Commisso.
Citește și:

Dusan Vlahovic, cel mai scump transfer al iernii

Transferul lui Vlahovic la Juventus este cel mai scump transfer al iernii. Fiorentina a primit în schimbul sârbului de 22 de ani 81,6 milioane de euro, fiind la mare distanță de al doilea jucător din acest top. Ferran Torres, al doilea jucător din clasament, a fost cumpărat de Barcelona cu 55 de milioane de euro de la Manchester City, în timp ce Liverpool a încheiat podiumul cu achiziția lui Luiz Diaz de la Porto, pentru 45 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo