Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic, despre ce va face după ce se retrage din fotbal: "Am multe proiecte"

Romeo Ene

Publicat 20/02/2022 la 13:45 GMT+2

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să surprindă pe toată lumea prin faptul că joacă la un nivel extrem de ridicat, iar suedezul nu a stabilit când va agăța ghetele-n cui.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Fără Zlatan, accidentat la tendonul lui Ahile, Milan nu a reușit să o învingă pe Salernitana în deplasare, scor 2-2, iar Inter poate lua avans în Serie A. De altfel, acesta nu a evoluat în ultimele 4 partide pentru echipa sa.
Suedezul este golgheterul milanezilor în acest campionat, cu 8 reușite, iar Zlatan nu ia momentan în calcul o eventuală retragere din fotbal. Mai mult decât atât, el se gândește la o carieră în actorie imediat după ce va lua decizia de a se retrage din fenomen: "Dacă revin pe teren curând? Asta e sigur. Sunt situații dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează. Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți fi mai puternic?
Vedem ce va fi pe viitor. Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să "arunc în aer" întregul stadion", a spus Ibrahimovic, citat de Tuttosport.
Deși Milan este lider în Serie A, cu 56 de puncte după 26 de etape, Inter este pe locul 2, cu 54 de puncte, însă are două meciuri mai puțin disputate, iar trupa lui Inzaghi îi poate lua fața rivalei sale. Ibra a abordat și acest subiect, precizând faptul că Serie A este un campionat echilibrat: "Este un campionat care mi se pare echilibrat. Cine va fi mai puternic în februarie-martie va câștiga, și pentru că acum încep meciurile europene pentru ceilalți. Când am ajuns, Seria A era diferită, era plină de superstaruri, în timp ce astăzi este mai colectivă. Dacă câștig cu Milan, cu această echipă, mi-ar oferi mai multe satisfacții decât acum zece ani", a adăugat acesta.

Radu Drăgușin, elogiat în presa italiană după Salernitana - AC Milan

Jurnaliștii de la Tutto Mercato nu au trecut nici ei cu vederea evoluția bună a lui Drăgușin, căruia i-au acordat, de asemenea, noat 6,5. "Performanță mare pentru român, care nu a lăsat nimic să treacă. În ciuda nivelului ridicat al adversarului, i-a dat foarte puține șanse lui Giroud", au scris cei de la Tutto Mercato.
CITEȘTE ȘI:
Egalul cu Milan nu o ajută foarte mult pe Salernitana, care rămâne ultima în clasament, cu 14 puncte, la 7 distanță de primul loc care asigură salvarea. Totuși, micuța formație din Salerno a ajuns la 3 meciuri consecutive fără eșec, iar Drăgușin a contribuit din plin în aceste partide.
În etapa viitoare, Salernitana va juca tot acasă, cu Bologna.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo