O vizită plină de zâmbete a avut loc astăzi la Vatican. Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, s-a întâlnit cu Papa Francisc. Cei doi au făcut schimb de cadouri și au stat de vorbă. Suedezul i-a oferit suveranului pontif cartea sa, "Adrenalina", menționând că și-a dorit foarte mult să îi ofere acest cadou în persoană.
"Am adus ceva pentru dumneavoastră și am ținut neapărat să vă ofer în persoană acest cadou. Aici este o parte din povestea mea. Conține povestea vieții mele și un scurt mesaj", a spus Zlatan Ibrahimovic atunci când i-a oferit Papei biografia sa. Suveranul pontif a apreciat cadoul primit de la fotbalistul lui Milan și i-a spus că o va citit cu multă plăcere.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 2 ORE

Zlatan i-a oferit Papei și un tricou al lui AC Milan

Cartea "Adrenalina" nu a fost singurul cadou cu care Zlatan a venit la Vatican. Atacantul suedez a venit și cu un tricou al lui AC Milan, echipă poreclită "diavolii". "Sfinția voastră, vă place Milan? Cu asta fac puțină magie pe teren", a spus Zlatan, atunci când i-a oferit suveranului pontif tricoul său cu numărul 11.
Papa Francisc a zâmbit și i-a mulțumit acestuia pentru cele două cadouri, după care cei doi au făcut câteva fotografii.
De asemenea, și Papa Francisc i-a oferit lui Zlatan un cadou. Suveranul pontif i-a oferit atacantului suedez textul "Sportul potrivit Papei Francisc", în care vorbește despre mesajul pe care sportul îl transmite: umanitate și grandoare.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Serie A
Andriy Shevchenko, demis de la Genoa după două luni în care a obținut o singură victorie
IERI LA 13:54
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29