Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic, la întâlnirea cu Papa: "Sfinția voastră, vă place Milan?"

Alex Masgras

Publicat 15/12/2021 la 17:12 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a fost la Vatican, acolo unde s-a întâlnit cu Papa Francisc. Atacantul suedez i-a oferit acestuia un tricou cu AC Milan și noua sa biografie, "Adrenalina".

Papst Franziskus (l.) und Zlatan Ibrahimovic bei einem Treffen im Vatikan (Foto: Twitter/@Ibra_official)

Credit imagine: From Official Website

O vizită plină de zâmbete a avut loc astăzi la Vatican. Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, s-a întâlnit cu Papa Francisc. Cei doi au făcut schimb de cadouri și au stat de vorbă. Suedezul i-a oferit suveranului pontif cartea sa, "Adrenalina", menționând că și-a dorit foarte mult să îi ofere acest cadou în persoană.
"Am adus ceva pentru dumneavoastră și am ținut neapărat să vă ofer în persoană acest cadou. Aici este o parte din povestea mea. Conține povestea vieții mele și un scurt mesaj", a spus Zlatan Ibrahimovic atunci când i-a oferit Papei biografia sa. Suveranul pontif a apreciat cadoul primit de la fotbalistul lui Milan și i-a spus că o va citit cu multă plăcere.
Premier League Today

Zlatan i-a oferit Papei și un tricou al lui AC Milan

Cartea "Adrenalina" nu a fost singurul cadou cu care Zlatan a venit la Vatican. Atacantul suedez a venit și cu un tricou al lui AC Milan, echipă poreclită "diavolii". "Sfinția voastră, vă place Milan? Cu asta fac puțină magie pe teren", a spus Zlatan, atunci când i-a oferit suveranului pontif tricoul său cu numărul 11.
Papa Francisc a zâmbit și i-a mulțumit acestuia pentru cele două cadouri, după care cei doi au făcut câteva fotografii.
De asemenea, și Papa Francisc i-a oferit lui Zlatan un cadou. Suveranul pontif i-a oferit atacantului suedez textul "Sportul potrivit Papei Francisc", în care vorbește despre mesajul pe care sportul îl transmite: umanitate și grandoare.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo