Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic, răspuns savuros când a fost întrebat dacă e surprins că încă joacă la cel mai înalt nivel

Nicu Savin

Publicat 31/10/2021 la 18:41 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a împlinit de curând 40 de ani, dar suedezul încă joacă la cel mai înalt nivel și nici nu are gânduri de retragere. Într-un interviu acordat francezilor de la Telefoot, atacantul Milanului a oferit o replică memorabilă atunci când a fost întrebat dacă e surprins de faptul că joacă fotbal de performanță și la această vârstă.

Zlatan Ibrahimovic celebrates

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic a fost unul dintre cei mai buni atacanți din fotbalul mondial în ultimii 20 de ani, iar suedezul continuă să impresioneze. Deși a împlinit 40 de ani, Zlatan nu are niciun gând să se retragă, demonstrând în puținele meciuri pe care le-a jucat la Milan în acest sezon că atunci când este apt fizic poate fi al fel de letal ca în vremurile sale de glorie.
Zlatan a ieșit mereu în evidență nu doar pe teren, ci și prin declarațiile sale de multe ori controversate, dar adesea savuroase. Vorbind despre diverse subiecte într-un interviu acordat francezilor de la Telefoot, atacantul a mărturisit că nu e deloc surprins că încă evoluează la cel mai înalt nivel, punctând că este în continuare cel mai bun și că nu se va lăsa atâta timp cât simte acest lucru.
"Nu sunt surprins că joc la 40 de ani, eu sunt cel mai bun. Nu poți fi surprins când știi că ești cel mai bun. În ceea ce privește retragerea mea, nu am nimic de demonstrat, nu vreau să regret nimic când mă voi retrage. Voi continua până când cineva mă dă afară sau îmi spune că nu se mai bazează pe mine. Vreau să arăt tuturor că 40 este doar un număr, încă pot să fac ce îmi place. Nu pot juca așa cum o făceam acum 5-10 ani, dar sunt mai inteligent și mai experimentat", a declarat Ibrahimovic, citat de as.com.
Citește și:

Zlatan Ibrahimovic, sfaturi prețioase pentru Mbappe

În interviul acordat recent, Zlatan a făcut câteva referiri și la PSG, fosta sa echipă. Vorbind despre Kylian Mbappe, suedezul a declarat că starul parizienilor nu face suficient pentru a își crește nivelul, după ce a avut parte de un început de sezon sub așteptări la echipa din capitala Franței.
Atacantul suedez are și un sfat pentru fotbalistul francez, fiind de părere că acesta ar trebui să se înconjoare și de oameni care îi pot scoate la suprafață părțile negative și care îi pot aduce aminte că nu este destul de bun.
"Îl iubesc, dar nu cred că face suficient. El ar putea să devină atât de bun dacă învață să se rănească, să simtă gustul sângelui, să meargă prin foc. Trebuie să se înconjoare de oameni care îi spun că nu e destul de bun și că poate deveni mai bun.
Kyilian este într-un Top 10 pentru mine (n.r. al jucătorilor de top din Europa). Sunt atâția jucători care au fost la nivel înalt pentru o perioadă lungă de timp, dar când vine vorba de tineri, mai sunt el, Haaland și... Ibrahimovic. Nu mai e nevoie să vorbim de alții", a completat Zlatan.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo