Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Cicâldău, așteptat cu un salariu uriaș în Serie A! În ce condiții îl lasă Galatasaray să plece

Bianca Dumitru

Publicat 08/08/2022 la 18:04 GMT+3

Viitorul lui Alexandru Cicâldău este în continuare incert. Românul, care nu a fost în lotul lui Galatasaray pentru primul meci din noul sezon al campionatului, este așteptat în Italia, la Sampdoria, unde i se pregătește un salariu important.

Alex Cicâldău

Credit imagine: Eurosport

Alexandru Cicâldău s-ar putea despărți în această vară de Galatasaray, după ce nu a făcut parte din lotul lui Buruk Okan pentru meciul cu Antalyaspor, din prima etapă a noului sezon din campionatul Turciei.
Presa din Italia a anunțat că românul se află în continuare în atenția Sampdoriei, care îl va vinde pe Mikkel Damsgaard la Brentford pentru 15 milioane de euro, având acum nevoie de un mijlocaș central.
Cicâldău este unul dintre jucătorii care le-au atras atenția italienilor, aceștia făcând deja o ofertă pentru fostul fotbalist al Universității Craiova. Șefii clubului din Serie A le-ar fi oferit, inițial, 5 milioane de euro celor de la Galatasaray pentru Cicâldău. Turcii vor 7,5 milioane de euro în schimbul românului, astfel că cele două echipe sunt acum în negocieri.
În afara unui transfer definitiv, o altă variantă în care fotbalistul de 25 de ani ar putea ajunge în Italia este sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare definitivă.
Conform publicației Tuttosport, Sampdoria i-ar fi pregătit lui Cicâldău un salariu anual de 1,2 milioane de euro.
Citește și:

Cicâldău, pe lista a 3 cluburi din Serie A

Alexandru Cicâldău a ajuns în vara anului 2021 la Galatasaray, fiind transferat de turci de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro.
În această vară, după numirea noului antrenor, presa din Turcia a anunțat că acesta a întocmit o listă neagră, cu fotbaliști care nu au confirmat și care ar putea fi vânduți sau împrumutați. Pe această listă apăreau și Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, acesta din urmă fiind trimis la Pisa, în Serie B.
În ceea ce îl privește pe fostul jucător al Universității Craiova, unele surse din Turcia scriau încă de la finalul lunii iunie că Cicâldău era ca și plecat, mai ales că a existat interes pentru el din partea mai multor cluburi.
Potrivit jurnaliștilor turci de la Fanatik, românul s-a aflat în ultimele luni în vizorul mai multor echipe din Serie A, respectiv Fiorentina, Atalanta și Sampdoria.
Alexandru Cicâldău a jucat în stagiunea trecută 42 de meciuri în toate competițiile, reușind 4 goluri și 4 assist-uri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo