Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexis Sanchez și-a reziliat contractul cu Inter! Ce echipă se află în pole pentru semnătura sa

Alex Masgras

Publicat 01/08/2022 la 21:06 GMT+3

Alexis Sanchez și Inter au decis să nu mai continue împreună, iar internaționalul de 33 de ani din Chile și-a reziliat contractul cu vicecampioana din Serie A. Olympique Marseille este, foarte probabil, următoarea destinație a lui Sanchez.

Alexis Sanchez (Inter Milan)

Credit imagine: Getty Images

Alexis Sanchez și-a reziliat contractul cu Inter, după ce cele două părți au negociat timp de mai multe săptămâni situația contractuală a atacantului de 33 de ani.
Sanchez, care nu mai făcea parte din planurile lui Simone Inzaghi pentru noul sezon, avea un salariu uriaș la Inter: 7 milioane de euro pe an. El mai avea contract cu echipa din Milano până în iunie 2023, dar cele două părți au decis că este cel mai bine să se despartă.
Potrivit L’Equipe, agentul lui Sanchez a refuzat oferta inițială de rupere a contractului cu un an mai devreme în schimbul 4 milioane de euro. În cele din urmă, cele două părți s-au pus de acord pentru suma de 4,5 milioane de euro.
Citește și:

Olympique Marseille, posibila destinație a lui Alexis Sanchez

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Olympique Marseille este una dintre echipele interesate de chilianul de 33 de ani. Potrivit L’Equipe, clubul francez este încrezător că poate obține semnătura lui Sanchez, după ce a discutat deja cu cei din conducerea lui Marseille detaliile unei posibile înțelegeri.
Alexis Sanchez o părăsește pe Inter după trei sezoane petrecute la Milano. El a evoluat în sezonul 2019/20 pentru nerazzuri sub formă de împrumut de la Manchester United, după care a semnat cu echipa în 2020 din postura de jucător liber de contract.
Departe de prestațiile cu care a obișnuit la Barcelona sau Arsenal, Alexis Sanchez a avut parte însă de o perioadă mult mai bună decât cea petrecută pe Old Trafford, la Manchester United. În 108 partide în tricoul lui Inter, el a marcat 20 de goluri și a oferit 23 de pase de gol.
În perioada petrecută la Inter, Alexis Sanchez a cucerit titlul în Serie A (2020/21), Coppa Italia (2021/22) și Supercupa Italiei (2021/22).
3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alexis Sanchez în acest moment, potrivit transfermarkt.com. În ianuarie 2018, cota sa de piață era de 70 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo