Articol scris de Răzvan Rădulescu
Juventus va juca mâine dimineață primul meci amical. Torinezii vor înfrunta Guadalajara, din Mexic, de la ora 06:00, ora României. Patru zile mai târziu, Juventus va înfrunta într-un amical de lux pe Barcelona, iar pe 31 iulie, "Bătrâna Doamna" va evolua în compania lui Real Madrid.
Ajuns în Las Vegas, Massimiliano Allegri (62 de ani) a vorbit despre obiectivul lui Juventus de a câștiga Scudetto. De asemenea, antrenorul italian a lăudat noile transferuri ale bianconerilor din această vară.
Serie A
Juventus, călcată în picioare de Atletico Madrid. Morata a reușit o triplă
ACUM 4 ORE

Allegri: "Avem datoria să câștigăm Scudetto"

În ultimul sezon, Juventus nu a reușit să se impună în nicio competiție în care a evoluat. Torinezii, care au câștigat de 36 de ori campionatul în Serie A, nu au obținut niciun trofeu sezonul trecut, pentru prima dată în zece ani. "Bătrâna Doamnă" a pierdut titlul și în sezonul 2020/2021, însă foștii campioni din Italia s-au consolat cu victoria din Cupă.
Allegri nu a rămas indiferent, iar tehnicianul bianconerilor are așteptări mari de la Juventus în ceea ce privește sezonul care va începe pe 13 august.
"Juventus, ca întotdeauna, trebuie să-și atingă toate obiectivele. Au sosit jucători importanți în această vară, unii cu experiență, iar alții tineri. După un an fără trofee, pentru prima dată în zece ani, avem datoria să câștigăm Scudetto”, a declarat antrenorul italian, conform Tuttosport.
Tehnicianul este încântat de noile achiziții ale lui Juventus din actuala perioadă de mercato și crede că cel mai recent transfer, Bremer, îl va înlocui cu succes pe fundașul Matthijs de Ligt plecat în Bundesliga, la Bayern.
"Sunt foarte bucuros de venirea lui Bremer, un jucător fizic cu caracteristicile pe care le căutam. Nu sunt mulți fundași de acest nivel și clubul l-a înlocuit foarte bine pe de Ligt cu Bremer. De cealaltă parte, Di Maria și Pogba sunt extraordinari”, a spus Massimiliano Allegri.
Citește și:

Juve, primul meci amical cu Guadalajara

Primul meci al torinezilor din Serie A va avea loc pe 15 august, acasă, împotriva lui Sassuolo. Până atunci, Juventus va înfrunta în primul meci al sezonului, în turneul de pregătire din America, pe Guadalajara, echipă de fotbal mexicană.
"Este primul meci, ne-am antrenat bine 10 zile, acum sunt curios să văd cum arătăm. Mâine va fi un test bun pentru noi, Guadalajara este o echipă valoroasă. Cunosc destul de bine fotbalul mexican, sunt jucători buni", a încheiat Allegri.
Meciul amical dintre Juve și Guadalajara va avea loc pe Allegiant Stadium din Paradise, Washington.
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26