Urmărit de City şi Chelsea, De Ligt va ajunge aproape sigur la Bayern, care s-a înţeles deja cu reprezentanţii jucătorului. În vârstă de doar 22 de ani, fundaşul va deveni cel mai scump transfer din istoria bavarezilor, iar Juventus a decis să accepte oferta, mai ales că înţelegerea acestuia cu bianconerii e valabilă doar până în 2024.
"De Ligt? Vom fi gata să îl înlocuim în cel mai fericit mod posibil, dacă pleacă. Dar e încă jucătorul nostru", a spus Allegri pentru presa din Italia.
Serie A
Juventus, călcată în picioare de Atletico Madrid. Morata a reușit o triplă
IERI LA 05:37

Juventus, foarte aproape de Gabriel, de la Arsenal

Într-adevăr, la adăpostul celor peste 80 de milioane de euro pe care le va primi de la Bayern, oficialii torinezilor vor avea mult spaţiu de manevră pentru a aduce un fundaş de clasă mondială. E nevoie de un jucător care să fi confirmat deja la cel mai înalt nivel, în contextul în care cea mai titrată formaţie din Serie A a rămas în această vară şi fără Chiellini, plecat în MLS, la Los Angeles FC.
Potrivit metro.co.uk, Juve i-a găsit deja înlocuitor lui De Ligt: fundaşul lui Arsenal, Gabriel. Sosit pe Emirates de la Lille, acum doi ani, fundaşul brazilian de 24 de ani a impresionat, fiind stâlpul apărării "tunarilor". "Bătrâna Doamnă" are în plan să facă o ofertă de 40 de milioane de euro pentru sud-american, dar e greu de crezut că londonezii vor spune da, mai ales că Gabriel mai are contract cu Arsenal până în 2025. Totuşi, probabil că pentru o sumă de 60 de milioane de euro englezii ar fi convinşi, mai ales că echipa lui Arteta a ratat încă o dată clasarea între primele 4 şi, în consecinţă, un loc de Champions League.
Kalidou Koulibaly, de la Napoli, e varianta de backup, dacă negocierile pentru Gabriel eşuează, dar oficialii piemontezi mai urmăresc alţi doi fundaşi centrali: Gleison Bremer (Torino) şi Benoit Badiashile (Monaco).
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26