Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Tătărușanu a suferit o intervenție chirurgicală: "Reacțiile lui vor fi mai rapide"

Alex Masgras

Publicat 16/11/2022 la 10:22 GMT+2

Ciprian Tătărușanu s-a operat la ochi înainte de plecarea în vacanță. Portarul lui AC Milan a suferit o intervenție pentru a corecta astigmatismul de care suferea, iar doctorul Angelo Appiotti, cel care s-a ocupat de această intervenție, îl vor ajuta pe portarul român să își îmbunătățească prestațiile.

Ciprian Tătărușanu, Milan

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu suferea de astigmatism de mai bine de un an. Profitând de pauza provocată de Cupa Mondială din Qatar, portarul lui AC Milan a apelat la o intervenție la ochi (Femtolasik) pentru a corecta această problemă, înainte de a pleca în vacanță.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Doctorul Angelo Appiotti, cel care s-a ocupat de această intervenție, a vorbit cu Gazzetta dello Sport despre problema cu care se confrunta portarul român:
"Ciprian a descoperit un defect în urmă cu un an, atunci când a venit la mine pentru a își acompania soția. L-am vizitat și am observat care este problema. Învățase să trăiască cu astigmatismul, se obișnuise cu el. Pur și simplu compensa cu o focalizare spontană.
Percepția unui obiect, un șut de la distanță, de exemplu, va veni mult mai repede. Asta va permite o reacție mai bună de coordonare a ochiului cu mâna și va reduce riscul de accidentare, cu un răspuns al mușchilor mult mai rapid", a spus Angelo Appiotti, pentru Gazzetta dello Sport.
Citește și:

Ciprian Tătărușanu a evoluat în 12 partide pentru AC Milan în acest sezon

Ciprian Tătărușanu a profitat în acest sezon de accidentarea lui Mike Maignan și a evoluat în 12 partide pentru AC Milan în ultima lună și jumătate, atât în Serie A, cât și în UEFA Champions League. În patru dintre aceste partide, românul nu a primit gol, printre care se numără și derby-ul cu Juventus, câștigat de campioana din Serie A cu 2-0.
După 15 etape în Serie A, AC Milan se află pe locul al doilea, cu 33 de puncte. Pe primul loc în Italia este Napoli, echipă neînvinsă în primele 15 etape, cu 41 de puncte.
Primul meci al lui AC Milan după Cupa Mondială din Qatar va avea loc abia pe 4 ianuarie, atunci când va merge pe terenul celor de la Salernitana. Până atunci, la jumătatea lunii decembrie, echipa lui Stefano Pioli are programate două partide amicale: cu Arsenal (13 decembrie) și Liverpool (16 decembrie).
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo