Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea lui Napoli, reacție categorică! Ce a spus președintele despre interesul lui Manchester United pentru Osimhen

Alex Masgras

Publicat 08/02/2023 la 17:24 GMT+2

Victor Osimhen este dorit de Manchester United, iar echipa de pe Old Trafford este pregătită să bage adânc mâna în buzunar, dar Aurelio de Laurentiis, președintele liderului din Serie A, spune că jucătorii echipei nu sunt de vânzare.

Victor Osimhen in gol in Spezia-Napoli

Credit imagine: Getty Images

Victor Osimhen are parte de un sezon extraordinar în tricoul lui Napoli, liderul din Serie A. Nigerianul este cel mai bun marcator din campionatul italian, cu 16 reușite în 17 partide.
Prestațiile sale bune au atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, iar presa italiană scria recent că Manchester United este dispusă să realizeze cel mai scump transfer din istoria sa pentru a îl aduce pe nigerian pe Old Trafford: 121 de milioane de euro.
În ciuda acestei sume greu de refuzat, președintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a avut o reacție categorică și a declarat că cel mai bun marcator din Italia nu este de vânzare:
"Pot să vă spun că Osimhen nu este de vânzare. Există o cerere mare pentru jucătorii noștri, dar nu trebuie să vindem pe nimeni. Nu avem datorii", a spus Aurelio de Laurentiis, pentru Bild.
Citește și:

Victor Osimhen, sezon fantastic în tricoul lui Napoli

Victor Osimhen a ajuns în vara anului 2020 la Napoli. Echipa din sudul Italiei a plătit la vremea respectivă suma de 75 de milioane de euro pentru a îl transfera de la Lille.
Prestațiile lui Osimhen din Serie A au fost din ce în ce mai bune, iar sezonul acesta, nigerianul a depășit toate așteptările. În 17 partide, el a marcat deja 16 goluri și a oferit 4 pase de gol, depășind încă de la jumătatea sezonului reușitele din precedentele două stagiuni.
Dacă în primul sezon la Napoli, Osimhen a marcat 10 goluri în 24 de partide, în al doilea sezon a înscris 14 goluri în 27 de meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo