Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, dorit la AC Milan de Pioli. Anunțul făcut de italieni

Cristian Mihală

Publicat 29/09/2022 la 11:22 GMT+3

Dennis Man a reintrat în atenția lui AC Milan, formație care l-a monitorizat și în trecut. De această dată, italienii anunță că formația campioană din Serie A ar putea face o ofertă concretă încă din iarnă.

Dennis Man, în Parma - AC Milan

Credit imagine: Eurosport

În această vară, pe San Siro au sosit, printre alții, Charles De Ketelaere (32 de milioane de euro), Malick Thiaw, Aster Vranckx sau Sergino Dest, toți fotbaliști care nu au împlinit încă 22 de ani.
AC Milan pare să continue pe aceeași linie a întineririi lotului, iar pe lista lui Pioli a reapărut numele lui Dennis Man, după ce românul a început excelent în liga a 2-a, în tricoul Parmei.
Presa din peninsulă vorbește despre o monitorizare atentă a românului care a marcat cu Bosnia și scrie chiar de un posibil demers al "diavolului milanez" încă din iarnă. Probabil gruparea rossoneră ar agrea un împrumut cu posibilitatea de transfer definitiv, dar e de așteptat ca Parma să negocieze de pe poziții de forță, mai ales că internaționalul nostru e și pe radarul altor echipe.
"Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători tineri, combinați cu cei cu experiență.
La Parma din 2021, aripa română are un contract ce va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție de forță în eventualele negocieri cu AC Milan.
Deocamdată, fotbalistul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelgere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut", a anunțat seriebnews.com.

Dennis Man, dorit și de Udinese și Sassuolo

Datorită începutului bun de sezon la Parma, Dennis Man a atras atenția unor cluburi importante din Serie A. Potrivit presei italiene Udinese și Sassuolo îl doresc pe atacantul român.
Conform seriebnews.com, Parma ar fi dispusă să îl vândă pe Dennis Man pentru o sumă mai mică decât cea pe care a plătit-o celor de la FCSB, atunci când l-au transferat pe fotbalistul român. Suma vehiculată este de aproximativ 7 milioane de euro.
Totuși, antrenorul lui Parma, Fabio Pecchia, nu dorește ca Dennis Man să plece de la formația din Serie B. Tehnicianul italienilor este de părere că atacantul român este un fotbalist pe care se poate baza în sezonul curent.
În acest început de sezon, fotbalistul român transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro, a jucat 6 partide de campionat, marcând două goluri. În momentul de față, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de transfer a lui Dennis Man este de 6.5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo