Eintracht Frankfurt și Juventus s-au înțeles pentru transferul lui Filip Kostic. Mijlocașul sârb pleacă din Germania chiar înaintea Supercupei Europei pe care câștigătoarea Europa League o va disputa miercuri seară contra celor de la Real Madrid, la Helsinki.
Potrivit lui Fabrizio Romano, cele două cluburi s-au înțeles deja, iar italienii vor plăti 16 milioane de euro plus bonusuri de performanță. Sârbul va pleca în curând spre Torino, acolo unde va pune la punct ultimele detalii legate de contractul său cu oficialii lui Juventus și va efectua vizita medicală.
Potrivit jurnalistului italian, Juventus devenise o prioritate pentru Kostic, care urmează să semneze un contract pe mai mulți ani cu "Bătrâna Doamnă".
Serie A
Cristi Chivu, favorit să-i ia locul lui Inzaghi pe banca lui Inter! Anunțul italienilor
ACUM 5 ORE
Citește și:

West Ham a fost și ea interesată de Filip Kostic

Juventus nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Filip Kostic, dar sârbul de 29 de ani a ales deja Torino ca viitoare destinație. West Ham, fosta adversară a lui Frankfurt din Europa League, a făcut deja două oferte pentru Kostic, 15 milioane de euro și 15 milioane de euro plus alte 5 milioane sub formă de bonusuri, dar ambele oferte au fost refuzate, sârbul dorind să ajungă neapărat în Italia.
https://i.eurosport.com/2022/08/09/3429874.jpg
Eintracht Frankfurt, câștigătoarea Europa League, va juca miercuri seară în Supercupa Europei de la Helsinki împotriva câștigătoarei UEFA Champions League, Real Madrid.
Chiar dacă nu a fost oficializat încă transferul, directorul sportiv al celor de la Eintracht, Markus Krosche, a dezvăluit înainte ca cele două cluburi să bată palma, că echipa cu care s-a negociat pentru transferul lui Kostic a cerut ca el să nu evolueze contra lui Real Madrid:
"Mereu am spus că nu ne vom opune dacă vom primi o ofertă care să fie bună pentru toate părțile implicate. Avem un lot numeros și avem încredere în băieți, cu toții merită o șansă și suntem încântați de oportunitățile pe care le avem. În acest context, am decis, și la cererea posibilului nou club, să jucăm meciul cu Real Madrid fără Filip", a spus Markus Krosche, directorul sportiv al celor de la Eintracht Frankfurt.
24 de milioane de euro este cota de piață a lui Filip Kostic, potrivit transfermarkt.com.
Serie A
Juventus, prima victorie după mai bine de o lună! Torinezii au învins Bologna și Allegri "respiră"
IERI LA 20:39
Serie A
Ionuț Radu învins doar din penalty. Cremonese, echipa portarului naționalei, egal la Lecce
IERI LA 15:27