Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu, cel mai bun de la Cremonese deși a luat 4 goluri de la Napoli! Ce note a primit românul

Bianca Dumitru

Publicat 10/10/2022 la 13:30 GMT+3

Cremonese a fost învinsă duminică, pe propriu, de Napoli, cu scorul de 1-4, într-un meci din a noua etapă a Serie A. În ciuda numărului de goluri încasate, Ionuț Radu a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Massimiliano Alvini.

Ionuț Radu (Cremonese)

Credit imagine: Getty Images

Cremonese a pierdut cu scorul de 1-4 duelul de pe teren propriu cu Napoli, contând pentru a noua etapă din Serie A. Politano a deschis scorul în minutul 26, din penalty, iar Dessers a egalat la două minute după pauză.
Napoli s-a desprins în ultimele 20 de minute de joc, Giovanni Simeone ducând echipa în avantaj în minutul 76, iar Lozano și Oliveira stabilind scorul final cu două goluri marcate în prelungiri.
În ciuda faptului că a încasat 4 goluri, Ionuț Radu s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni jucători de pe teren din echipa lui Massimiliano Alvini. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport i-au acordat lui Radu nota 6,5, cea mai mare de la Cremonese, scriind că românul "le-a barat drumul spre poartă lui Raspadori, de două ori, lui Anguissa și Lozano".
În plus, de la site-ul Sky Sports, portarul a primit nota 7, în timp ce jurnaliștii de la Eurosport Italia și TuttoMercatoWeb l-au notat cu 6, aceștia din urmă evidențiind că Radu a avut atât parade frumoase, cât și ezitări la ultimele goluri ale lui Napoli.
"Două intervenții frumoase în fața lui Raspadori, care îi țin în viață pe cei de la Cremonese. Dar adevărata minune, pe cât de frumoasă, pe atât de inutilă, este cea de la execuția lui Lozano, din finalul partidei. Nu poate face nimic în privința golurilor primite", au scris cei de la TuttoMercatoWeb.
Citește și:

Care este starea lui Chiricheș

În ceea ce îl privește pe Vlad Chiricheș, celălalt român de la Cremonese, acesta nu a fost în lot pentru duelul cu Napoli. La finalul partidei, antrenorul Massimiliano Alvini a vorbit despre starea fundașului.
"În timpul săptămânii am avut probleme uriașe cu Pickel, Okereke, Castagnetti, Tsadjout, Chiricheș și Hendry, care au avut gripă și mici probleme. Am fost în joc și, când se termină 4-1, îți dai seama că acest rezultat te deranjează...
Echipa nu merita să piardă așa, au fost puternici în joc. Am stricat rezultatul în mod prostesc", a declarat Massimiliano Alvini, după meci.
Cremonese este în acest moment pe locul 19 în clasamentul din Serie A, cu doar 3 puncte acumulate după 9 etape. În următoarea rundă, echipa lui Radu și Chiricheș va juca duminică pe terenul celor de la Spezia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo