Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu sau Marco Carnesecchi? Pe cine vor fanii lui Cremonese în poarta echipei

Bianca Dumitru

Actualizat 05/10/2022 la 10:32 GMT+3

Ionuț Radu a fost titular în primele 8 etape din Serie A, după împrumutul la Cremonese. Presa din Italia a anunțat că românul ar putea reveni, însă, pe banca de rezerve, după ce Marco Carnesecchi și-a revenit după o accidentare, cerându-le acum părerea suporterilor echipei.

Ionuț Radu (Cremonese)

Credit imagine: Getty Images

Ionuț Radu a ajuns în această vară la Cremonese, fiind împrumutat de Inter pentru sezonul 2022/23. Românul a fost titular în echipa lui Massimiliano Alvini în primele 8 etape ale stagiunii, în care a încasat 15 goluri.
Goalkeeper-ul român în vârstă de 25 de ani ar putea să-și piardă acum locul în primul 11 la Cremonese. Jurnaliștii din Italia au anunțat că portarul Marco Carnesecchi, care a jucat și în sezonul trecut la Cremonese, s-a refăcut după o accidentare și este pregătit să se întoarcă pe teren.
Pentru a afla ce își doresc suporterii echipei lui Massimiliano Alvini, jurnaliștii publicației CalcioCremonese.it au făcut un sondaj în care i-au întrebat pe fani cine ar trebui să fie titularul dintre buturi.
Ionuț Radu s-a remarcat drept favoritul suporterilor, el fiind votat de 58,6% dintre respondenți, în timp ce Carnesecchi a primit doar 41,4% dintre voturi.
Sondaj Cremonese
Citește și:

IONUȚ RADU NU E ÎNGRIJORAT DE SITUAȚIA DE LA CREMONESE

Massimiliano Alvini are în lotul lui Cremonese 5 portari, dar această situație nu îl îngrijorează pe Ionuț Radu. Românul a declarat recent, într-o conferință de presă, că este conștient că are mult de muncă pentru a-și păstra locul în echipa de start.
"Concurența este mereu acolo, în toate domeniile. Am vorbit cu Marco (n.r. Carnesecchi) și ne înțelegem foarte bine. Toți portarii sunt foarte buni și ne înțelegem foarte bine la antrenamente. Când va reveni, va trebui să muncim și mai mult", a spus Ionuț Radu.
Pentru Cremonese, care este pe locul 19 în clasamentul din Serie A, urmează duelul de pe teren propriu cu liderul Napoli, meci programat pe 9 octombrie, de la ora 19:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo