Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Italienii au găsit "ţapul ispăşitor" al lui Mourinho! Agentul fotbalistului a luat "foc": "Vreau explicaţii"

Cristian Mihală

Actualizat 11/11/2022 la 12:47 GMT+2

Johan Henkes, agentul lui Rick Karsdorp, fotbalistul despre care Mourinho ar fi spus că a trădat Roma, cere explicaţii. Impresarul consideră că atitudinea tehnicianului e complet lipsită de profesionalism.

Rick Karsdorp e José Mourinho durante Sassuolo-Roma - Serie A 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Mourinho şi-a pierdut cumpătul după ce echipa sa a fost egalată pe final de Sassuolo, marţi seară, în etapa intemediară din Serie A. Cum în ultimele săptămâni echipa din Cetatea Eternă pierduse meciurile cu Napoli şi Lazio, portughezul a căutat responsabili. Şi l-a scos ţap ispăşitor pe un fotbalist din lot, fără a-i da numele.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
"Roma a jucat bine. Am avut după două meciuri dure și ne-am dorit să câștigăm. Îmi pare rău pentru că efortul unei echipe - pentru că am jucat ca o echipă - a fost trădat de un jucător cu atitudine neprofesionistă. Nu merg aproape niciodată la vestiar după meci, dar astăzi am intrat să vorbesc cu el și să îi spun să părăsească clubul. Din ianuarie, nu va mai juca pentru noi", a dezvăluit Mourinho, după partida cu Sassuolo.

Agentul lui Karsdorp cere lămuriri de la Mourinho

Imediat, ziariştii italieni au încercat să afle la cine s-a referit lusitanul, iar ieri după-amiază toată presa din Peninsulă l-a indicat pe Rick Karsdorp. Agentul acestuia, Johan Henkes, a luat imediat atitudine, considerând că elevul său e supus unui adevărat linşaj mediatic, în contextul în care Mourinho a procedat total lipsit de etică.
"Sunt surprins de cuvintele lui Mourinho, vreau o explicaţie. Suntem cu toţii uimiţi că toţi îl arată cu degetul pe Rick, deşi Mourinho nu a pronunţat vreun nume. Cer o explicaţie de la Roma sau de la antrenor. De ce a spus ce a spus şi cine e jucătorul în cauză?", a spus Johan Henkes pentru Gazzetta dello Sport.
Rick Karsdorp este la Roma din 2020, când a fost transferat de la Feynoord pentru 3,2 milioane de euro.
Fundaşul dreapta a evoluat în 36 de meciuri sezonul trecut în Serie A, fiind printre preferaţii "Specialului" din punct de vedere al minutelor jucate. El a avut şi un aport ofensiv destul de important în stagiunea anterioară, reuşind 6 pase de gol în campionat şi Conference League.
În această toamnă, apărătorul batav a jucat în 9 meciuri pentru Roma, în Serie A.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo