Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Italienii s-au săturat de Ciprian Tătărușanu, după Milan – Sassuolo 2-5! "Să fie dat afară"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/01/2023 la 16:32 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a avut un nou meci de coșmar în poarta lui AC Milan. Portarul român a încasat 5 goluri de la Sassuolo și a fost unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren, presa din Italia oferindu-i note foarte mici, dar și reacții foarte acide.

Ciprian Tătărușanu, Milan

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Ciprian Tătărușanu a făcut un nou meci slab în poarta celor de la AC Milan. Românul a devenit primul portar din istoria "rossonerilor" care încasează minim 4 goluri în două meciuri consecutive din Serie A, după ce săptămâna trecută a luat 4 goluri în duelul cu Lazio. De această dată, echipa sa a fost învinsă cu 5-2 pe teren propriu, de către Sassuolo.
Publicația pianetamilan.it l-a notat pe jucătorul nostru cu nota 4, scoțând în evidență nesiguranța de care acesta a dat dovadă pe tot parcursul meciului.
"Nu a fost vina lui la primul gol, dar al doilea a fost marcat prea ușor. Nesiguranța lui s-a simțit foarte mult. La penalty nu a putut face nimic", a scris pianetamilan.it.
Cei de la Dailymilan.it au fost chiar mai severi cu goalkeeper-ul român, oferindu-i nota 3,5 și desființându-l în mod direct. Aceștia au cerut ca Tătărușanu să fie dat afară de la echipă și să nu mai apere nici un minut în tricoul rossonerilor.
"Părea a fi o duminică liniștită, dar s-a transformat în una dintre cele mai rele de când îmbracă tricoul lui Milan. O intervenție bună în minutul 18 la Lauriente, apoi se transformă în coșmar și ia cu el întreaga echipă. Nu stă pe poziții la golul de 1-3. Să fie dat afară imediat", scrie dailymilan.it.
"Rebic și Tătărușanu sunt foști jucători",a fost titlul dat de publicația SempreMilan, care i-a dat nota 4.
Citește și:

Din lupta pentru titlu, AC Milan ar putea pierde locurile de Champions League în Serie A

Aflată la un moment dat la doar 7 puncte în spatele liderului Napoli, AC Milan riscă să termine etapa pe locul 5 sau 6 și să iasă din zona locurilor pentru Champions League. "Diavolii milanezi" au 4 meciuri consecutive fără victorie în Serie A și 6 în toate competițiile, după înfrângerile din Supercupă și Cupa Italiei.
Partida împotriva celor de la Sassuolo s-a terminat 2-5 și e criză uriașă la campiona Italiei. În ultimele 4 meciuri, Milan a primit 14 goluri, toate încasate de Tătărușanu. Procentajul intervențiilor portarului român este unul extrem de slab, el parând numai 5 șuturi în tot acest interval (19 șuturi pe partă, 14 goluri primite).
Napoli are un avans de 12 puncte față de Milan, însă distanța se poate mări dacă liderul se impune în derby-ul cu Roma din această seară. Inter este principala urmăritoare a napoletanilor, însă cele 10 puncte dintre primele două clasate sunt considerate de mulți o diferență deja prea mare.
În urma eșecului de azi, Milan a coborât pe locul 4 în Serie A și ar putea fi depășită și de Lazio sau Roma, dacă cele două echipe din capitală vor scoate puncte din duelurile cu Fiorentina și Napoli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo