Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus a câștigat derby-ul cu Inter și a ajuns la patru victorii consecutive în Serie A

Alex Masgras

Actualizat 06/11/2022 la 23:45 GMT+2

Juventus a trecut peste dezamăgirea din UEFA Champions League și a câștigat partida cu Inter de pe teren propriu din Serie A, scor 2-0. Golurile echipei antrenate de Massimiliano Allegri au fost marcate de Rabiot și Fagioli în repriza a doua.

Rabiot esulta per il gol in Juventus-Inter - Serie A 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Juventus a trecut peste dezamăgirea din UEFA Champions League și s-a impus în derby-ul de pe teren propriu cu Inter. Echipa lui Massimiliano Allegri a câștigat cu 2-0, grație golurilor marcate de Rabiot și Fagioli.
Dacă în Champions League, Juventus a pierdut ultimele trei partide, lucrurile încep să se așeze pentru echipa lui Allegri în Serie A. Odată cu victoria în fața lui Inter, Juventus a ajuns la patru victorii consecutive pe plan intern, ultima înfrângere din Serie A având loc în urmă cu aproape o lună, pe San Siro, cu AC Milan.
Cea mai mare ocazie a lui Inter în partida de la Torino a venit în minutul 42. Acerbi a trimis o diagonală pentru Barella, acesta a centrat din prima, dar Dumfries a reluat peste poartă din câțiva metri.
După pauză, în minutul 52, Juventus a deschis scorul prin Rabiot. Kostic a plecat pe contraatac din propria jumătate și i-a trimis în careu francezului, care a trimis balonul în poartă.
În minutul 63, același Kostic a executat foarte bine o lovitură de colț, iar Danilo l-a învins pe Onana. După verificarea reluărilor, golul lui Danilo a fost anulat, deoarece brazilianul a atins mingea cu mâna.
Citește și:

Juventus a ajuns pe locul 5 în Serie A, după victoria cu Inter

În minutul 77, Juventus a avut o nouă ocazie de a își dubla avantajul, dar șutul lui Kostic a fost deviat ușor de Onana, iar mingea a lovit bara.
În cele din urmă, al doilea gol al lui Juventus a venit în minutul 85. Echipa lui Allegri a plecat pe un nou contraatac. Kostic i-a pasat lui Fagioli din interiorul careului, care l-a învins pe Onana cu un șut deviat de Gosens.
Două minute mai târziu, Federico Chiesa, care a revenit în Serie A după 11 luni, a avut șansa de a marca golul al treilea pentru Juventus. Chiesa a rămas singur cu Onana, dar nu a putut să îl învingă pe portarul celor de la Inter.
Au mai rămas două etape de disputat din Serie A până la pauza provocată de Cupa Mondială din Qatar. La mijlocul săptămânii, Juventus va juca în deplasare, la Verona, după care o va primi pe Lazio.
În ceea ce o privește pe Inter, echipa lui Inzaghi va juca pe teren propriu cu Bologna, după care va merge la Bergamo pentru ultimul meci din 2022, cel cu Atalanta.
Această victorie o aduce pe Juventus pe locul 5 în Serie A, cu 25 de puncte, în timp ce Inter coboară pe locul 7, cu 24 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo