"Bătrâna Doamnă" spera într-un nou început odată cu noul sezon. Când a revenit la echipă, în primăvara lui 2021, Allegri nu mai putea salva acea stagiune, iar sezonul precednt a fost considerat unul de sacrificiu, de tranziţie. Însă, din această toamnă aşteptările erau mult mai mari, între timp la club ajungând şi Vlahovic, poate cel mai bun atacant din Serie A.
Chiar şi aşa, bianconerii arată teribil, fiind abia pe 8 în campionat, cu două victorii în 6 partide. Marea problemă vine din Champions League, acolo unde Allegri a pierdut ambele meciuri jucate, astfel că şansele pentru primăvara europeană, dintr-o grupă în care PSG nu poate rata primul loc, au scăzut exponenţial.
În acest moment, soarta tehnicianului pare pecetluită, mai ales că în presa din Italia se spune că acesta a pierdut vestiarul. În plus, şi relaţia cu Andrea Agnelli s-a deteriorat şi, deşi antrenorul care a dus 5 titluri la Torino mai are contract cu formaţia piemonteză până în 2025, depărţirea pare iminentă.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15

Juventus ar avea deja un acord de principiu cu Antonio Conte

Marele pariu al oficialilor lui Juve e Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham. Tehnicianul, un adevărat simbol pentru "Bătrâna Doamnă", a fost deja contactat pentru a prelua echipa în viitorul imediat, dar i-a explicat boardului bianconerilor că acest lucru nu e posibil.
Totuşi, la finalul sezonului lucrurile vor lua foarte probabil o altă turnură, în contextul în care lui Conte îi expiră contractul cu Spurs. El a venit la Londra în toamna trecută, înlocuindu-l pe Nuno Espirito Santo şi a reuşit să califice echipa in-extremis în Liga Campionilor.
Imediat, Daniel Levy a încercat să îi prelungească înţelegerea scadentă în iunie 2023, dar italianul a refuzat. Pentru că, se pare, discuţiile cu Juventus începuseră de mai multe luni, relaţia lui Conte cu Andrea Agnelli fiind una foarte apropiată.
În contextul în care în Premier League nu are vreo şansă la titlu cu Tottenham, City fiind la un cu totul alt nivel, Conte pare tentat să revină în Serie A, la echipa de suflet, mai ales că oficialii îi promit un buget record de transferuri.
O mică problemă în calea mutării ar putea fi relaţia cu fanii, care s-a deteriorat după ce Conte a semnat cu Inter, marea rivală. Totuşi, cei 13 ani ca jucător şi cei 3 ca antrenor (3 titluri şi o finală de Champions League din această din urmă postură) ar putea să ducă la o împăcare între părţi.
În ceea ce o priveşte pe Tottenham, presa engleză scrie că Daniel Levy ştie deja de intenţia lui Conte de a părăsi clubul la finalul acestui sezon şi tatonează două variante: Mauricio Pochettino, rămas liber de contract după demiterea de la PSG, şi Thomas Tuchel, fostul antrenor al lui Chelsea. O variantă ar putea fi chiar Allegri, în contextul în care boardul englezilor a mai fost atras de această idee în trecut.
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
IERI LA 11:33
Fotbal
15 ani fără un campion mondial care să câștige Balonul de Aur. Benzema vrea să rupă blestemul!
21/09/2022 LA 07:26