Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La Repubblica a anunţat viitoarea echipă a lui Cristiano Ronaldo

Cristian Mihală

Publicat 15/11/2022 la 09:25 GMT+2

AS Roma va intra în cursa pentru transferul lui Cristiano Ronaldo în ianuarie, anunţă presa italiană. Chelsea este în prezent marea favorită să îl semneze pe atacantul de 37 de ani, dar giallorossii vin tare din urmă.

Cristiano Ronaldo ha chiesto al Manchester United di essere ceduto, quale sarà la sua prossima destinazione?

Credit imagine: Getty Images

Este puțin probabil ca Ronaldo să mai joace vreodată pentru United, la puțin peste un an după o revenire mult aşteptată de fani. De vină a fost interviul exploziv dat de starul lusitan lui Piers Morgan, care a apărut ieri în presa din Regat.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Chelsea este favorită pentru a obține semnatura lui Cristiano Ronaldo în ianuarie, United urmând mai mult ca sigur să îi rezilieze contractul scadent în vară. Dar, pe radar a apărut şi Roma, care, cu Mourinho la timonă, încearcă să prindă un loc de Champions League din Serie A. Formaţia din Cetatea Eternă a dat deja o super-lovitură de imagine în vară, când l-a adus pe Dybala - fost coleg cu CR7 la Juve - liber de contract, iar acum ar putea proceda similar.
La Repubblica notează că relaţiile excelente pe care Jorge Mendes, agentul portughezului de 37 de ani, le are cu Mourinho şi cu cei din conducerea Romei sunt un atu important în perfectarea acestei mutări. "Specialul" nu a avut cea mai bună relaţie cu atacantul în perioada petrecută împreună la Real Madrid, dar a trecut de mult peste micile disensiuni şi e conştient cât de mult ar însemna pentru club venirea lui CR7.
"Roma reprezintă o destinație potrivită pentru fostul om de la Real Madrid datorită relațiilor excelente ale clubului cu agentul Jorge Mendes, care îi are sub contract, printre alţii, pe Ronaldo și Jose Mourinho", notează La Repubblica.

Ronaldo, interviu exploziv despre Ten Hag şi Manchester United

Cristiano Ronaldo a dat un interviu incendiar în care a pus la zid clubul Manchester United! Portughezul l-a acuzat dur pe noul manager de faptul că nu a știe să gestioneze situația creată în jurul său, dar și pe alți membri ai clubului.
"Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea", a spus Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.
Cote pentru destinația lui Ronaldo în ianuarie
  • Chelsea 4/1
  • Roma 5/1
  • Sporting Lisabona 7,5/1
  • Un club din Arabia Saudită 9/1
  • Un club din MLS 10/1
  • Wolves 12/1
  • PSG 16/1
  • Atletico Madrid 20/1
  • Real Madrid 50/1
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo