Articol scris de Alex Ioniță
Revenit pe Giuseppe Meazza, atacantul de 29 de ani a intrat la o dietă specială. La fel s-a întâmplat și la primul lui sezon la Inter, nici atunci nefiind în formă după experiența de la Manchester United.
Istoria s-a repetat acum, așadar, astfel că stafful tehnic al lui Inter a fost nevoit să îi facă din nou o dietă belgianului, după ce acesta s-a întors într-o formă deplorabilă de pe Stamford Bridge.
Serie A
Inter s-a despărțit de Alexis Sanchez în mod oficial. Real Madrid, interesată de atacantul chilian
IERI LA 18:50
Gazzetta dello Sport a anunțat că Lukaku, împrumutat de la Chelsea, este supus unor antrenamente intense și ține regim, pentru a reveni la forma sa fizică de anul trecut.
Înainte de transferul de 97.5 milioane de lire la Chelsea, Lukaku cântărea 101kg, greutate la care clubul milanez speră să îl aducă din nou.
Anterior, metodele lui Inter au mers perfect, belgianul jucând pentru Inter în 95 de partide și marcând de 64 de ori.
Secretul succesului, credea Lukaku, a fost dieta Mediteraneeană și mâncarea aleasă pentru el de către cei din stafful medical de la Inter Milan. Însă, dieta lui din Anglia a fost total diferită de cea mediteraneeană din Italia, atacantului fiindu-i mai greu să evite mâncărurile care îl făceau să se îngrașe.
Totuși, Lukaku va avea, cel mai probabil, locul de titular asigurat la Inter. Milanezii doresc să îl readucă cât mai repede la forma sa de dinainte, pentru a se lupta cu rivala locală, AC Milan, și cu Juventus pentru titlul de campioană a Italiei.

Inter Milan, pregătită pentru noul sezon de Serie A

Trupa antrenată de Simone Inzaghi este gata să se lupte pentru titlul de campioană a Italiei. În această vară, milanezii au fost activi pe piața transferurilor, întărindu-și lotul cu nume importante. Principala revenire în tabăra Interului este Romelu Lukaku, dar nu trebuie să uităm nici de transferurile lui Andre Onana sau Henrikh Mkhitaryan.
Principalul obiectiv al celor de la Inter rămâne câștigarea lo scudetto. Pentru Inter, campionatul începe cu un duel în deplasare, împotriva lui Lecce, formație nou promovată în prima ligă a Italiei.
Serie A
Ionuț Radu vrea să-și ia revanșa după împrumutul la Cremonese! "Pentru asta sunt aici"
24/07/2022 LA 14:18
Serie A
Lukaku, fericit că s-a întors la Inter. Ironii pentru Chelsea
15/07/2022 LA 10:15